οφέλη για την υγεία του Acai Berry

Πρόσφατη μέσα κάλυψης από Oprah Winfrey εμφάνιση, Rachael Ray, ABC, NBC και CBS δείχνει το έχουν αποδεχτό ότι αποτέλεσε τα πολλά οφέλη από acai. Και τους γιατρούς και διασημότητες έχουν αναγγείλει acai ως ο αριθμός 1 Σούπερ τροφή.

Η εξαιρετικά υψηλή συγκέντρωση αντιοξειδωτικά, Ωμέγα λιπαρά οξέα, αμινοξέα, ίνα και άλλα θρεπτικά συστατικά είναι ο λόγος που αυτό σούπερ τροφίμων έχει τόσα πολλά οφέλη. Συνοψίζοντας, εδώ είναι μερικά μόνο από τα πολλά πλεονεκτήματα που acai berry μπορεί να σας βοηθήσει με:

 • Προωθούν την απώλεια βάρους
 • Αύξηση της ενέργειας και αντοχή
 • Καταπολέμηση καρδιακές παθήσεις, διαβήτη, καρκίνο και άλλες ασθένειες
 • Τόνωση του ανοσοποιητικού συστήματος
 • Βελτίωση του πεπτικού συστήματος
 • Μείωση των επιπτώσεων της γήρανσης
 • Βελτιώσει την όραση

Κάντε κλικ εδώ, για να αγοράσουν το PureAcaiBerry από την επίσημη ιστοσελίδα

Προωθούν την απώλεια βάρους

Acai έχει μια εξαιρετικά υψηλή συγκέντρωση των οπτικών και Ωμέγα λιπαρά οξέα. Περιέχει επίσης μια υγιή δόση των αμινοξέων, των υδατανθράκων και βιταμίνες. Αυτές οι θρεπτικές ουσίες έχει αποδειχθεί ότι:

 • καταστολή της όρεξης
 • μειώνουν τη συσσώρευση σωματικού λίπους
 • ενίσχυση μεταβολισμού
 • αύξηση της ενέργειας και αντοχή

Περίπου το 40% του το φρούτο acai είναι ίνα. Υπάρχουν πολλά οφέλη από ίνα. Δεδομένου ότι fiber τείνει να κάνει ένα γεύμα, αισθάνονται μεγαλύτερη και πλέον βραδύνει, δρα ως μία φυσική όρεξη καταστολέας. Και δεδομένου ότι βοηθά στην σταθεροποίηση του σακχάρου του αίματος, αυτό σάς βοηθά να διατηρείτε τα ενεργειακά επίπεδα σταθερή και υψηλότερο, αποτρέποντας καταρρεύσεις ζάχαρης. Αυτό επίσης βοηθά στη μείωση της συσσώρευσης του σωματικού λίπους, αποτρέποντας αιχμές ινσουλίνη που μπορεί να μετατρέψει την περίσσεια σακχάρου αίματος σε λιπώδη ιστό.

Το Ωμέγα λιπαρά οξέα, fiber, αμινοξέων και βιταμινών σε acai μπορεί επίσης να βοηθήσει στην αύξηση του μεταβολισμού. Και μια ώθηση στο μεταβολισμό μπορούν να σας βοηθήσουν να κάψετε περισσότερες θερμίδες — ακόμα και σταματημένο.

Σε συνδυασμό με μια σωστή δίαιτα και άσκηση, τα διάφορα θρεπτικά συστατικά σε acai μπορεί να είναι μια μεγάλη βοήθεια για την απώλεια βάρους και βελτίωση της συνολικής υγείας.

Κάντε κλικ εδώ, για να αγοράσουν το PureAcaiBerry από την επίσημη ιστοσελίδα

Αύξηση της ενέργειας και αντοχή

Acai έχει γίνει θρυλική μεταξύ Βραζιλίας Jiu-Jitsu μαχητές, επάνω surfers και άλλων αθλητών για την ικανότητα να αυξήσουν ενέργειας και να αυξηθεί η αντοχή. Θρυλικό Jiu-Jitsu μαχητές Royce Gracie και Carlos χρησιμοποίησαν acai να τους πρόγραμμα για πολλαπλές UFC και άλλα πρωταθλήματα. Και 6 χρόνος παγκόσμια πρωταθλήτρια σερφ Kelly Slater acai ένα σημαντικό μέρος της δίαιτας του. Εάν παγκόσμιας κλάσης αθλητές να χρησιμοποιήσετε acai να ενισχύσει την ενέργεια και αντοχή στον ανταγωνισμό, μπορεί σίγουρα σας βοηθούν να σας εκπαίδευση ή άσκηση regimen. Και η περισσότερη ενέργεια έχετε, τις περισσότερες θερμίδες, μπορείτε να εγγράψετε σε σας εκγύμνασης.

Το σωστό συνδυασμό θρεπτικών συστατικών που τρώγεται σε τακτά χρονικά διαστήματα θα βοηθήσει στη διατήρηση υψηλών επιπέδων ενέργειας. Και η υψηλή συγκέντρωση των υδατανθράκων, πρωτεϊνών και υγιεινά λίπη σε acai δραστηριότητα καυσίμου ενώ η υψηλή συγκέντρωση της fiber, βοηθά να ρυθμίζουν τα επίπεδα σακχάρου του αίματος και διατηρεί τα επίπεδα ενέργειας υψηλότερα για πλέον.

Καταπολέμηση καρδιακές παθήσεις, διαβήτη, καρκίνο και άλλες ασθένειες

Ίσως είναι ένας από τους κύριους λόγους που θεωρείται το acai είναι το νούμερο ένα Superfood λόγω τα θρεπτικά συστατικά που βοηθούν στην πρόληψη των ασθενειών και να βοηθήσει στην προώθηση της γενικής υγείας. Acai περιέχει μία από τις μεγαλύτερες συγκεντρώσεις αντιοξειδωτικά, Ωμέγα λιπαρά οξέα, άλλα καλά λίπη και fiber οποιουδήποτε τροφίμου. Και αυτές οι θρεπτικές ουσίες μπορεί να μειώσει τον κίνδυνο καρδιακών παθήσεων, καρκίνου, διαβήτη και άλλες ασθένειες. Για παράδειγμα, η υψηλή συγκέντρωση αντιοξειδωτικών είναι σκέψης για την αποτροπή της νόσου του Alzheimer, νόσος του Πάρκινσον, νευροεκφυλιστικών νόσων, ρευματοειδή αρθρίτιδα και άλλες ασθένειες.

Η υψηλή συγκέντρωση των οπτικών και των βήτα-σιτοστερόλη μπορεί να μειώσει την χοληστερόλη του αίματος. Οπτικών σας βοηθά επίσης να μειώσει τα επίπεδα γλυκόζης που μπορεί να βοηθήσει στην πρόληψη του διαβήτη. Και ένα 9 Ωμέγα λιπαρά οξέα που είναι το κύριο συστατικό του ελαιολάδου, σε ελαϊκό οξύ, μπορεί να μειώσει την αρτηριακή πίεση. Μια πρόσφατη μελέτη του Πανεπιστημίου της Φλόριντα έχει συνδέονται ακόμα και κατανάλωση του acai πρόληψη των λευχαιμία! Με υψηλές συγκεντρώσεις θρεπτικών ουσιών που βοηθούν την καταπολέμηση πολλών ασθενειών, είναι εύκολο να δείτε γιατί το acai θεωρείται από πολλούς ως το νούμερο ένα σούπερ φαγητό.

Κάντε κλικ εδώ, για να αγοράσουν το PureAcaiBerry από την επίσημη ιστοσελίδα

Τόνωση του ανοσοποιητικού συστήματος

Προστατεύει το ανοσοποιητικό σύστημα εναντίον ασθενειών και παθογόνων παραγόντων όπως ιών, βακτηρίων και παρασίτων μέσω της χρήσης των μηχανισμών όπως ένζυμα, καλά βακτήρια, πρωτεΐνες, κυττάρων, οργάνων, ιστών, κτλ. Η υψηλή συγκέντρωση της αντιοξειδωτικά και άλλα θρεπτικά συστατικά στα το acai berry μπορεί να σας βοηθήσει να ενισχύσουμε το ανοσοποιητικό μας σύστημα με τη συμβολή για την υγιή λειτουργία τους μηχανισμούς αυτούς που προστατεύουν από παθογόνα.

Βελτίωση του πεπτικού συστήματος

Το περιεχόμενο υψηλής fiber, ένζυμα και άλλα θρεπτικά συστατικά στα acai μπορεί δεν μόνο βοηθήσει για τη μείωση των καρδιακών παθήσεων από την μείωση της χοληστερόλης αίματος και σταθεροποίηση του σακχάρου του αίματος, αλλά αυτοί επίσης ενίσχυσης στην εύρυθμη λειτουργία του πεπτικού συστήματος. Τα ένζυμα μπορούν να βοηθήσουν στην στην πέψη των τροφών. Και μπορεί να βοηθήσει την ίνα εμποδίζει αιμορροΐδες, σύνδρομο ευερέθιστου εντέρου και την πρόληψη ή την ανακούφιση δυσκοιλιότητα. Το περιεχόμενο υψηλής ίνα το acai να διασφαλίσετε ότι πάρετε σας συνιστώμενη ημερήσια αποζημίωση της ίνας και βοηθούν στη διατήρηση ενός υγιούς πεπτικού συστήματος.

Κάντε κλικ εδώ, για να αγοράσουν το PureAcaiBerry από την επίσημη ιστοσελίδα

Μείωση των επιπτώσεων της γήρανσης

Εκτός από το να βοηθήσουμε την πρόληψη των ασθενειών, η υψηλή συγκέντρωση αντιοξειδωτικών σε acai μπορεί να βοηθήσει μείωση των επιπτώσεων της γήρανσης. Με την ελαχιστοποίηση των ζημιών σε κύτταρα από ελεύθερες ρίζες, τα αντιοξειδωτικά μπορεί να εμποδίσει τις συνέπειες της γήρανσης που προκαλούνται από οξειδωτική καταπόνηση λόγω κανονικής σωματικής λειτουργίας (π.χ. άσκηση) ή εξωτερικές αιτίες σαν ήλιος ζημιές, φυτοφάρμακα, ρύπους, καπνό τσιγάρων, κ.λπ. Για παράδειγμα, βιταμίνης Ε και άλλων αντιοξειδωτικών πιστεύεται να αποτρέψει την καταστροφή του δέρματος λόγω της έκθεσης στον ήλιο και άλλες αιτίες.

Βελτιώσει την όραση

Φλούδας και άλλα αντιοξειδωτικά όπως η βιταμίνη Α είναι σκέψης για να βελτιώσει την όραση μέσω διαφόρων μηχανισμών. Στην πραγματικότητα, στο β ‘ ΠΑΓΚΟΣΜΊΟΥ πολέμου, Βρετανοί πιλότοι μαχητικό ήταν σκέψης να αποκτήσει αυξημένη νυχτερινής όρασης μέσω πρόσληψη μεγάλων ποσοτήτων μυρτίλλων. Αργότερα θρεπτική ανάλυση αποδοθεί στη βελτίωση όρασης Φλούδας και άλλα αντιοξειδωτικά. Και το παλιό απόφθεγμα ότι καρότα (υψηλή στα άλλα αντιοξειδωτικά και βιταμίνη Α) μπορεί να βελτιώσει την όραση μπορεί να έχει κάτι σε αυτό καθώς και.

Κάντε κλικ εδώ, για να αγοράσουν το PureAcaiBerry από την επίσημη ιστοσελίδα


Search for οφέλη για την υγεία του Acai Berry


Related Post :