ρεσβερατρόλη συνιστώμενη δοσολογία

Η ρεσβερατρόλη συστάσεις δοσολογίας για ένα ενήλικο άτομο είναι 200-400 mg ανά ημέρα. Η σωστή δοσολογία είναι καλύτερο να αποφασίζονται από το γιατρό με βάση το σκοπό της λήψης αυτή αντιοξειδωτικό συμπλήρωμα, την σωματικού βάρους και τη γενική υγεία του ατόμου. Ρεσβερατρόλη φέρεται να είναι μία από τις πιο πολύτιμες αντιοξειδωτικές ουσίες.

Πράγματι, η διαπίστωση αυτή η Ένωση φυτικής είναι όχι λιγότερο από ένα ορόσημο στην ιατρική επιστήμη σύγχρονος-ημέρας. Χημικά, phytoalexin σύνθετων εκκρίνεται από ορισμένα φυτά υπό συνθήκες στρες, προστατεύει τα φυτά ξενιστές από μικροβιακή επιθέσεις. Ό, τι αφορά τις φυσικές ρεσβερατρόλη πηγές, είναι παρόν σε μεγάλες ποσότητες στο δέρμα των κόκκινων σταφυλιών και μωβ σταφύλια, φυστίκια, σκοτεινός-χρωματισμένα μούρα και κόκκινο κρασί.

Μερικά από τα οφέλη υγείας του δήθεν ρεσβερατρόλη μείωση των επιπέδων σακχάρου στο αίμα, επιβράδυνση γήρανση διαδικασία, αντι-καρκινικές δράση, αντιφλεγμονόδεις ιδιότητα και βελτίωση της καρδιαγγειακής υγείας. Καταναλώνουν τροφές πλούσιες σε ρεσβερατρόλη είναι καλό για την υγεία, αλλά πρέπει να αυξηθεί το ποσό που εξυπηρετούν για να καρπωθούν τα μέγιστα οφέλη. Για το λόγο αυτό, resveratrol χυμό και συνθετικά συμπληρώματα είναι διατυπώνονται και πωλούνται σε κέντρα υγιεινής διατροφής. Όπως και με άλλα συμπληρώματα διατροφής, λαμβάνοντας την κατάλληλη δοσολογία είναι επιτακτική ανάγκη να πάρει οφέλη για την βέλτιστη υγεία.

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε ρεσβερατρόλη από την επίσημη ιστοσελίδα

Κατάλληλη δόση ρεσβερατρόλης

Σύμφωνα με επιστημονικές μελέτες, αυτή η Ένωση πολυφαινολικών δείχνει ζωή επέκταση και καρκίνος ιδιότητες πρόληψης. Ακόμα κι αν υπάρχουν τόσες πολλές υποτιθέμενα οφέλη στην Resveratrol σχόλια, μέγιστη έργο έχει γίνει σε πρότυπους οργανισμούς, δηλαδή φυτά και τα ζώα. Μέχρι σήμερα, δοκιμάζονται μερικές θεραπευτικά αποτελέσματα της αυτό το αντιοξειδωτικό συμπλήρωμα στον άνθρωπο· μία εκ των οποίων είναι το σάκχαρο του αίματος που χαμηλώνουν την επίδραση μετά από να πάρει την υψηλότερη δόση.

Δοσολογία κ.β

Δεν υπάρχει καμία συγκεκριμένη δόση της ρεσβερατρόλης που θεωρείται κατάλληλο για ένα άτομο. Σε σχέση με μια κλινική δοκιμή που διεξήχθη σε ποντίκια, η ρεσβερατρόλη βρίσκεται να είναι πιο αποτελεσματική όταν δίνεται σε 5 mg / kg του σωματικού βάρους. Λαμβάνοντας υπόψη αυτό, ιατρικούς ερευνητές κατέληξε στο συμπέρασμα ότι αυτή η ίδια συγκέντρωση ρεσβερατρόλη είναι επίσης ιδανικό για τους ανθρώπους. Ως εκ τούτου, λαμβάνοντας υπόψη το μέσο σωματικό βάρος ενηλίκων ανδρών και γυναικών, η ρεσβερατρόλη συνιστώμενη δοσολογία είναι 200 mg έως 400 mg ανά άτομο ανά ημέρα. Δεν είναι καθόλου συνιστάται η λήψη πάνω από 1500 mg χωρίς ιατρική παρακολούθηση.

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε ρεσβερατρόλη από την επίσημη ιστοσελίδα

Δοσολογία για την απώλεια βάρους

Ένας κύριος λόγος για τεράστια δημοτικότητα των συμπληρωμάτων ρεσβερατρόλης είναι απώλεια βάρους θετικά αποτελέσματα, χωρίς παρενέργειες. Ενώ η χρήση αυτή αντιοξειδωτικό συμπλήρωμα για την απώλεια βάρους, την ιδανική δόση ποικίλλει σε σχέση με το σωματικό βάρος του ο dieter. Προτείνεται ότι μια δόση των περίπου 300 mg είναι καλό για ένα πρόσωπο που ζυγίζουν 150 λίρες. Επιπλέον, η ρεσβερατρόλη δοσολογία θα είναι υψηλότερο από 300 mg για 300 Λίρα άνδρας ή γυναίκα. Μεταξύ 100-500 mg η συγκέντρωση θεωρείται χαμηλή δόση, ενώ η μέση δοσολογία που αναφέρεται σε πρόσληψη 500-1500 mg ανά ημέρα.

Όταν λαμβάνονται σε περίσσεια δοσολογία (1500 mg ή περισσότερο), ρεσβερατρόλη μπορεί να οδηγήσει σε υπερβολική δόση τα συμπτώματα. Η πιθανή ρεσβερατρόλη συμπληρώματα ανεπιθύμητες ενέργειες είναι κοιλιακές κράμπες, χαλαρό κίνηση, πόνος στις αρθρώσεις, αραίωση του αίματος, αναιμία και τσούξιμο χέρι. Σε μια τελική σημείωση, η διαβούλευση με ένα αξιόπιστο γιατρό για την κατάλληλη δόση πρόσληψης είναι ζωτικής σημασίας κατά τη λήψη οποιουδήποτε τύπου αντιοξειδωτικό σκευασμάτων, συμπεριλαμβανομένων των προϊόντων ρεσβερατρόλη με βάση. Έτσι, προκειμένου να ελαχιστοποιηθεί ο κίνδυνος παρενέργειες ρεσβερατρόλη, δεν το κάνουν αυτο να διαχειριστεί αυτό το θεραπευτικό συμπλήρωμα.

Καθώς πλησιάζετε έναν γιατρό, αυτός θα εμβαθύνουμε σας σωματικό βάρος και την τρέχουσα κατάσταση της υγείας, για να υπολογίσετε τη σωστή δοσολογία για εσάς. Κατά συνέπεια, ο γιατρός θα συνταγογραφήσει σωστή ρεσβερατρόλης δόση με βάση την κατάσταση της υγείας σας. Σε γενικές γραμμές, λαμβάνοντας μια χαμηλότερη δόση του αυτό το αντιοξειδωτικό συμπλήρωμα στην αρχή, και βαθμιαία αύξηση της πρόσληψης της δοσολογίας, (αν απαιτείται) θα βοηθούσε στην αποφυγή ανεπιθύμητων ενεργειών.

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε ρεσβερατρόλη από την επίσημη ιστοσελίδα


Search for ρεσβερατρόλη συνιστώμενη δοσολογία


Related Post :