συμβουλές απώλειας βάρους για να ξεκινήσετε τη δίαιτά σας έξω από το δικαίωμα

Ξεκινώντας μια δίαιτα για να χάσετε βάρος και να βελτιωθεί η υγεία είναι ένας στόχος που αξίζει, αλλά αυτό είναι κάπως υπερβολική. Εκεί δεσμεύονται να προκλήσεις, κάθε φορά που ξεκινάτε κάτι νέο, ειδικά όταν περιλαμβάνει κάτι που μπορείτε να κάνετε πολλές φορές κάθε μέρα — μου τρώει και πίνει.

Ακόμη, όσο καιρό δεν προσπαθείτε να αλλάξετε τα πάντα ταυτόχρονα, μπορείτε να συναντήσετε σας στόχους απώλεια βάρους. Διαβάστε για να μάθετε μερικά μυστικά των πλοιάρχων — εκείνους που έχουν χάσει βάρος και, πιο σημαντικό, κράτησε. Σε τελική ανάλυση, τι καλό χάνει το έξτρα βάρος εάν μπορείτε να αποκτήσετε το σωστό πίσω;

1. Να ακολουθήσουν μια υγιή σχέδιο διατροφικές

Υγιείς διατροφικές σχέδιο (όπως η κλινική απώλεια βάρους WebMD σχέδιο) θα πρέπει να περιλαμβάνει τροφές μπορείτε να απολαύσετε μαζί με άφθονο υγιή, όχι πολύ-μεταποιημένα τρόφιμα όπως φρούτα, λαχανικά, Ολόκληροι κόκκοι, γαλακτοκομικά προϊόντα χαμηλής περιεκτικότητας σε λιπαρά, άπαχο κρέας, θαλασσινά, φασόλια και ξηροί καρποί. Χάρη στην ικανότητά τους να πληρούν, αυτά τα τρόφιμα χαμηλών θερμίδων πράγματι πρόκειται να βοηθήσει σας κολλήσει στη δίαιτά σας. Η πιο ικανοποιητική τρόφιμα έχουν παρτίδες fiber (όπως φρούτα, λαχανικά, Ολόκληροι κόκκοι, φασόλια και καρύδια) και/ή πρωτεΐνες χαμηλής περιεκτικότητας σε λιπαρά (βρέθηκαν στο κρέας, ψάρια, γαλακτοκομικά προϊόντα και σόγιας).

Στην ιδανική περίπτωση, σας θα αργά αποτρέψουμε τον εαυτό σας έξω από τις αγαπημένες τροφές που είναι βαριά επεξεργασμένων και υψηλή σε λίπος ή θερμίδες και να τις αντικαταστήσετε με πιο θρεπτικών επιλογών. Οποιαδήποτε στιγμή κατά τη διαδικασία αυτή, αισθάνονται ελεύθεροι να επινοήσουμε νέες διατροφικές σχέδιο το οποίο αυξάνεται περίπου υγιεινή τροφίμων και άλλοι μειώνεται. Είναι καλύτερο για τους WLC βουλευτές για να δημιουργήσετε ένα νέο σχέδιο κατά το τέλος της εβδομάδας. Οριστική όταν το κάνετε αυτό, η ηλεκτρονική εφημερίδα WLC διαγραφή σχιστόλιθο σας καθαρό.

Μην ανησυχείτε αν είστε χορτοφάγος, ή έχετε αλλεργίες ή δυσανεξίες. Σας WLC εξατομικευμένη διατροφή σχέδιο μπορεί να μην περιλαμβάνει όλες τις ομάδες τροφίμων συνιστάται, αλλά θα παράσχει επαρκή θρεπτικών συστατικών. Συνιστούμε ότι καθένας λαμβάνει ένα ημερήσιο συμπλήρωμα multivitamin/μεταλλικά να συμπληρώσουν τυχόν διατροφικές ελλείψεις.

2. Διαβήματα μωρό

Η αλλαγή είναι σκληρό. Κάνοντας μικρές, βαθμιαίες αλλαγές στις διατροφικές σας μοτίβα είναι ο καλύτερος τρόπος αφ΄ενός δίαιτά σας. Μερικοί ειδικοί προτείνουν κάνοντας απλώς μία αλλαγή κάθε εβδομάδα, να δώσουν χρόνο για να συνηθίσουν στη νέα συμπεριφορά. Ο απώτερος στόχος σας είναι να θεσπίσει νέες διατροφικές συνήθειες που μπορούν να διατηρηθούν για μια ολόκληρη ζωή.

Είναι ένας εξαιρετικός τρόπος να ξεκινήσετε να μετοχή σας ντουλάπια και το ψυγείο με υγιεινά τρόφιμα και σχέδιο για την προετοιμασία των υγιεινότερων γεύματα στο σπίτι. Πάρτε ένα νέο εγχειρίδιο ή μαγείρεμα περιοδικό ειδικεύεται σε υγιή κουζίνα; δημοσίευση μια αγαπημένη οικογένεια συνταγή για το WLC “ συνταγή γιατρού ” Διοικητικού Συμβουλίου για συμβουλές για το πώς να φωτίσετε; ή, δοκιμάστε μία από τις συνταγές από τη συλλογή κλινική απώλεια βάρους.

3. Σύνολο ρεαλιστικών στόχων

Οι περισσότεροι άνθρωποι που έχουν ανάγκη να χάσετε βάρος οριστεί υψηλές στόχους, όνειρα χωρέσουν σε μεγέθη ρουχισμού που δεν μπορεί να είναι ρεαλιστικά για τους. Ακόμη, να χάσει ως λίγο ως 5% έως 10% του σωματικού σας βάρους μπορεί να βελτιώσει τον τρόπο αισθάνονται, τοποθετείτε ένα zip σε σας βήμα, και, προπαντός, βελτίωση της υγείας σας. Μελέτες έχουν δείξει ότι χάνει ακόμη και μικρές ποσότητες του βάρους μπορεί να βελτιώσει συνολικά την υγεία και, συγκεκριμένα, χαμηλότερη πίεση του αίματος, και σακχάρου αίματος και τα επίπεδα χοληστερόλης.

Ορισμός βάρους απώλεια στόχων που είναι εφικτά, και να θυμάστε ότι το συνιστώμενο ποσοστό απώλειας βάρους είναι μόνο 1-2 λίρες ανά εβδομάδα. Αργή και σταθερή κερδίζει αυτή η φυλή. Χρειάζεται χρόνος για να μάθουν νέες διατροφικές συνήθειες που θα διαρκέσει για το υπόλοιπο της ζωής σας.

4. Ανταμοιβή, δεν τιμωρεί

Για να διατηρηθεί υψηλό κίνητρο, ανταμείψει τον εαυτό σας μετά την άφιξή τους minigoals. Μετά από όλα, χάνοντας 5 λίρες ή καθιστώντας στο γυμναστήριο πέντε φορές την εβδομάδα αξίζει μια pat στο πίσω μέρος.

Από την άλλη πλευρά, δεν είναι πολύ δύσκολο για τον εαυτό σας όταν θα πέσουν έξω από το βαγόνι — όλος ο κόσμος κάνει, αργά ή γρήγορα. Προβλέψει ότι θα συμβεί και slipups, και όταν αυτές, μόλις πινέλο εσείς, και επιστρέψουμε δεξιά στο δρόμο. Χρησιμοποιήστε σας slipup να μάθετε όπου είστε ευάλωτοι και αποφασίζει πώς θα μπορείτε να χειριστείτε την κατάσταση τον επόμενο χρόνο χωρίς να αποκλείουμε τη δίαιτά σας. Πρότασή μου είναι να προσπαθήσουμε να κάνουμε σας καλύτερα το 80% του χρόνου, και να χαλαρώσει τους κανόνες κάπως το άλλο 20% του χρόνου.

5. Να βρείτε ένα φίλο

Υποστήριξη είναι ουσιώδες μέρος της ένα πρόγραμμα απώλειας βάρους επιτυχής. Καταχώρηση μέλους οικογένειας, βρείτε ένα φίλο να σας συνδέσει στο περπάτημα ή workouts σας και να συμμετάσχουν στην WLC online Κοινότητα. Αυτοί οι άνθρωποι θα αποτελέσει πηγή έμπνευσης, υποστήριξης και ενθάρρυνσης σε τακτική βάση — και ειδικά όταν τα πράγματα πάνε άσχημα.

6. Παρακολουθείτε σας γεύματα

Επιτυχής χαμένοι γνωρίζουμε πόσο σημαντικό είναι για το έγγραφο αυτό και πόσο που τρώνε. Η απλή πράξη της σύνταξης είναι ένα ισχυρό εργαλείο που μπορεί να σας βοηθήσει να είστε στο στοιχείο ελέγχου.

Χρησιμοποιήστε τη συνάρτηση Εφημερίδα WLC, ή αν προτιμάτε, διατηρεί το δικό σας ημερολόγιο για να παρακολουθείτε σας ημερήσια πρόσληψη τροφίμων.

7. Προσθέστε άσκηση

Τρώει healthfully και κοπή θερμίδων είναι μόνο το μισό του τύπου για απώλεια βάρους επιτυχής. Γρήγορα τακτική σωματική δραστηριότητα είναι το άλλο τμήμα. Άσκηση αποτελεί ένα ισχυρό εργαλείο, βοηθώντας σας να κάψετε θερμίδες και να αυξάνει την δύναμη, ισορροπία και συντονισμού ενώ μειώνοντας το άγχος και βελτιώνοντας την συνολική σας υγεία.

Συμβουλή μου είναι να χωρέσουν στο fitness πρώτη το πρωί, για να βεβαιωθείτε ότι αυτό δεν θα πάρετε αποβληθούν από φορτωμένης ημέρας σας. (Πριν ξεκινήσετε οποιοδήποτε πρόγραμμα άσκησης, συμβουλευτείτε το γιατρό σας, και ενώ είστε σε αυτό, φέρει ο γιατρός σας ένα αντίγραφο του διατροφικές σχέδιο σας να συζητήσουμε.)

Πρέπει να είστε περήφανοι για ότι έχετε κάνει την απόφαση για τη βελτίωση της υγείας σας. Γνωρίζουμε ότι ο δρόμος μπροστά μας θα έχουν κάποια χτυπήματα, αλλά εξοπλισμένοι με μια καλή διατροφή σχέδιο, σύστημα υποστήριξης και μια θετική στάση, θα έχετε επιτυχία. Καλή τύχη!


Search for συμβουλές απώλειας βάρους για να ξεκινήσετε τη δίαιτά σας έξω από το δικαίωμα


Related Post :