Препоръчителни Resveratrol доза

Препоръките за дозиране на ресвератрол възрастен човек е 200-400 мг на ден. Правилната доза най-добре се определя от лекар, въз основа на целта на като този антиоксидант добавка, телесното тегло и цялостното здраве на човека. Resveratrol се претендира да бъде един от най-ценните вещества антиоксиданти.

Всъщност намирането на това растителна основа съединение е не по-малко от крайъгълен камък в съвременния медицинската наука. Химически, phytoalexin съединение, отделяна от някои растения при стрес условия, предпазва растенията-гостоприемници от микробни атаки. Доколкото се касае за естествени resveratrol източници, се намира в големи количества в кожата на червено грозде и лилаво грозде, фъстъци, тъмен цвят плодове и червено вино.

Някои от предполагаемата resveratrol здравните ползи са намаляване на нивата на кръвната захар, забавяне стареене процес, антираков действие, противовъзпалително собственост и подобряване на сърдечно-съдовите заболявания. Консумирането на храни, богати на ресвератрол е добро за здравето, но трябва да се увеличи сумата сервиране да извлекат максимални ползи. Поради тази причина resveratrol сок и синтетични добавки са формулирани и продадени в здравословни храни центрове. Както и с други хранителни добавки, като подходяща доза е наложително да се получи оптимално здраве ползи.

Щракнете тук, за да купуват Resveratrol от Официален сайт

Правилното Resveratrol дозиране

Според научните проучвания това полифенолни съединение показва живот разширение и рак превенция свойства. Въпреки че има толкова много твърди ползи в Resveratrol ревюта, максимална работа е било направено в модел организми, т.е. растения и животни. До датата няколко терапевтични ефекти на този антиоксидант добавка се изпитват при хората; един от които е понижаване ефект след като по-висока доза на кръвната захар.

Дозиране по тегло

Няма няма специфична доза на ресвератрол, който се счита за подходящо за един човек. По отношение на клиничното изпитване, проведени върху мишки resveratrol е установено, че най-ефективни, когато се дава в 5 мг на килограм от телесното тегло. Предвид това медицински изследователи идват до заключението, че тази същата концентрация на ресвератрол е идеален за хората. Следователно като се има предвид средната телесното тегло на възрастни мъже и жени, препоръчителната resveratrol дозировката е 200 mg 400 mg на човек на ден. Изобщо не се препоръчва като повече от 1500 мг без лекарско наблюдение.

Щракнете тук, за да купуват Resveratrol от Официален сайт

Дозировка за загуба на тегло

Една основна причина за огромна популярност на ресвератрол добавки е положителен тегло загуба ефекти, без нежелани реакции. Докато използвате този антиоксидант добавка за отслабване, идеалната доза варира по отношение на телесното тегло на Дитер. Предполага се, че една доза от около 300 мг е добре за човек с тегло 150 паунда. По същия начин resveratrol дозата ще бъде по-висока от 300 mg за 300 лири мъж или жена. Между 100-500 mg концентрация се счита ниска доза, докато средна доза се отнася за прием на 500-1500 мг на ден.

Когато се приема в над дозата (1500 мг или повече), ресвератрол може да доведе до предозиране симптоми. Най вероятната resveratrol добавки странични ефекти са коремни спазми, хлабав движение, болки в ставите, разреждане на кръвта, анемия и ръка изтръпване. На заключителната бележка консултация с доверен лекар за приема на подходяща доза е от решаващо значение при вземане на всякакъв вид антиоксидант формулировки, включително resveratrol базирани продукти. Така че, с цел минимизиране на риска от странични ефекти, resveratrol, не самостоятелно управлява тази терапевтична добавка.

Докато достигнете лекар, той ще проучи телесното си тегло и текущ здраве условие внимателно, да се изчисли правилната доза за вас. Съответно лекарят ще предпише правилното resveratrol доза въз основа на здравния статус. По принцип като по-ниска доза на този антиоксидант добавка в началото и постепенно увеличаване приема на дозата (ако е необходимо) ще помогне за избягването на странични ефекти.

Щракнете тук, за да купуват Resveratrol от Официален сайт


Search for Препоръчителни Resveratrol доза


Related Post :