7 Egészséges Dolog, Hogy A Fogyás

Fogyás kihívást jelent, és sok ember csak nincsenek felszerelve foglalkozni vele! Az igazság az, hogy a fogyás lesz az egyik legnehezebb dolog, hogy valaha is kell csinálni, és ez lesz a harc, amit meg kell nyerni minden nap küzd. A jó hír az, hogy a fogyás az egészséges utat nem jár olyan étrend lezuhan vagy böjtöl, de akkor lesz képes-hoz kap a test karcsú és berendezés csak a néhány egészséges dolgokat.

Íme 7 leghatékonyabb súly veszteség megoldások:

Vegye vitaminok A legtöbben kap bőség-ból fehérje, a szénhidrát és a zsír az étel, amit megeszünk, de mi gyakran hagyja ki a vitaminok. Az érdekes dolog az, hogy multivitaminok valóban bizonyított, hogy csökkenti az éhség, ami azt jelenti, hogy lesz kevésbé valószínű, hogy snack, vagy extra eszik, ha már volt a vitamin a nap. Is B-vitamin segít felgyorsítani az anyagcserét, és megtalálod, hogy a C-Vitamin kiváló forrása az energia. Hogy a vitaminok minden nap, és nézni a tömeg eltűnnek.

Limit részei

Szabályozza az adagolt egy óriási kihívást jelent, különösen, ha az a fajta srác, vagy csaj szereti, ha sokat eszik. Foodies van a legnehezebb idő csökkentése az élelmiszer, hogy élvezni, egyszerűen azért, mert teszi őket úgy érzi, boldog, hogy az élelmiszer. Annak ellenére, hogy az érzés, hogy élelmiszer ad, még mindig nagyon fontos, hogy korlátozza az egyes részei, amit esznek. Győződjön meg arról, hogy csak az összeg, amit meg kell enni, és használni trükkök, hogy segítenek kevesebbet eszik.

Szolgálhat magad fele mit fog enni, és majd szolgálhat magad “második” – a másik fele. Meggyőződhet arról, hogy a kisebb lemezek ajkakat enni, vagy ehet ki egy tálba, ahelyett, hogy egy tányér. Csinálni, amit meg kell tennie a részeket ellenőrzés alatt tartani, de a vágás vissza eszel összeget fog menni hosszú utat egészséges fogyásösztönzése.

Gróf kalóriát

A legtöbben általában többet enni, mint kéne, még akkor is, ha jó minőségű élelmiszerek eszel. Nagyon nehéz gróf kalóriát, és meg fogja találni, hogy túl sok kalóriát eszik valami, amit csak tenni, amikor vagy megy részére a második segít a finom étel, vagy egyen egy snacket a módja annak, hogy dolgozik. Kalória számlálás fontos, azonban, hogy biztosítani fogja, hogy tartsa a szemét az élelmiszer enni. A kalória számlálás, akkor lesz több alaposan gondolja át, mit eszik.

Végtére is látás, mint a mennyiség, mi folyik, hogy töltse fel neked, akkor megpróbál és talál a legtöbb töltés élelmiszerek, amelyek olyan alacsony kalória, minél. Ha ezt teszi, esélye, akkor a végén eszik sok levesek, saláták és más egészséges dolog, hogy elősegítse a súlyvesztés. Kalória számlálás unalmas, de ez az egyik legjobb módja, hogy legyenek tudatában, mit eszik.

Úgy vélik, áramkör képzés

Circuit képzés talán egyike a leg–bb hatásos gyakorlására rutinok azon, hogy szeretne lefogyni, mint az edzés segít, hogy kap egy csomó gyakorlat, az egy nagyon rövid idő alatt. A mód ahogy működik, hogy nem három különböző gyakorlatok, minden összpontosít egy része a test. Nem őket minden-ban gyors egymásutánban, és akkor megismételni egy második alkalommal. 4 Vagy 5 áramkörök adsz a tested egy nagy edzés, és meg fogja tartani a szív pumpáló és a szervezetben működő – minden egy csoportja izmok erőltetés nélkül. Ez az egyik a legjobb zsírégető edzés, így ez egy jó ötlet, hogy próbálja.

Fuss-val egy barát

Futás az egyik azokat a dolgokat, hogy sokan utálják, mint a fogyás módszer, de ez még mindig az egyik legjobb. Senki sem mondja, hogy van, hogy elindul a nap 5 km futás, de ez egy jó ötlet, hogy elkezd futás legalább egy mérföldet, minden nap. Fuss, séta és a sebesség a választott jog, és megtalálod, hogy ezzel így segít építeni, addig a pontig, ahol lesz képes-hoz fuss folyamatosan. Egy barát fog biztosítani fogja hogy mindketten nyomja meg magatokat, lehet egymás verseny, és ösztönzése.

Lélegezni, és pihenjen

Relaxációs valójában egy nagyon fontos része a fogyás folyamatát, biztosítja, hogy a szervezet harcol a stressz. Ha kapok hangsúlyozta, a szervezet által termelt, kortizol, és kortizol okoz, hogy úgy érzik, éhes miatt az adrenalin árvíz a szervezetben. Ha azt szeretné, annak biztosítása érdekében, hogy kezelni tudjuk az éhség nyilallások,-a ‘ fontos, hogy pihenjen a nyugodt, amennyire csak lehetséges.

Ha szeretne pihenni megfelelően, csinál jóga vagy a meditáció lehet egy kiváló módja annak, hogy a szervezetben a többi, hogy szüksége van. Látni fogja, hogy pihenhet a test és a lélek, és azt is használja a meditációs technikák segít leküzdeni az éhség nyilallások és sóvárgást.

Enni a termény

Ha-a ‘ természetesen színes, véletlenek amit-a ‘ talán egy élelmiszer, hogy nagyon jó enni. Volna amid valaha is volt észrevesz hogyan a legkevésbé egészséges, természetes élelmiszerek azok, amelyek kevés, vagy nincs szín? Persze élelmiszerek, mint a jicama és uborka megrakott rost, de ez a Vibrálóan színes ételek, mint a sárgarépa, cékla és lila káposzta van az igazán cool tápanyagok. Fontos, hogy enni az összes zöldség, nem számít, milyen színű is.

Gyümölcs kell egy jelentős része a diéta, különösen a reggeli és a harapnivalók. Ez már természetes cukor – adja meg az energia-, de azt találjuk, hogy a gyümölcsöt kell enni korlátozott mennyiségben – ellentétben a zöldségeket, amelyeket ehet, amennyit csak akar!


Search for 7 Egészséges Dolog, Hogy A Fogyás


Related Post :