7 Lucruri Sanatoase Pentru A Face Pentru Pierderea în Greutate

Pierderea în greutate este o provocare, şi mulţi oameni chiar nu sunt echipate pentru a face faţă cu ea! Adevărul este că pierderea în greutate va fi una dintre cele mai grele lucruri pe care va trebui vreodată să facă, şi acesta va fi o lupta care va trebui să lupte pentru a câştiga în fiecare zi. Vestea bună este că pierderea greutate sănătoase way nu implică orice diete accident sau posturi, dar va fi capabil să-ti corpul subţire şi asieta doar de a face o serie de lucruri sănătos.

Aici sunt 7 dintre cele mai eficiente soluţii de pierdere în greutate:

Ia vitamine Majoritatea dintre noi a lua o multime de carbohidrati, grăsimi şi proteine în alimente vom mânca, dar am multe ori e dor pe vitamine. Lucru interesant este că multivitamine de fapt s-au dovedit a ajuta la reducerea Foamea, ceea ce înseamnă că va fi mai puţin probabil să gustare sau mânca alimente suplimentare, dacă le-aţi avut dumneavoastră vitamina pentru a doua zi. De asemenea, vitamine B pot ajuta la accelerarea metabolismului dvs., şi veţi găsi că vitamina C va fi o excelenta sursa de energie. Ia vitamine dumneavoastră în fiecare zi si viziona greutate dispar.

Limita porţiuni

Partea de control este o mare provocare, mai ales dacă sunteţi un fel de tip sau gal care îi place să mănânce o mulţime. Foodies au timp mai greu de tăiere înapoi pe produse alimentare care se bucură, pur şi simplu pentru că alimente care face să se simtă fericit. În ciuda sentimentul că vă oferă alimente, este încă foarte important pentru tine de a limita porţiuni pe care le mananci. Asiguraţi-vă că numai suma pe care ar trebui să mănânce, şi utilizaţi trucuri pentru a mânca mai puţin.

Serveste-te de jumătate din ceea ce mânca, şi apoi a servi-te “secunde” – cealaltă jumătate. Vă asiguraţi să mănânce pe plăci mai mici pentru a face sa arate mai pline, sau puteţi mânca dintr-un castron în loc de o farfurie. Face tot ce trebuie să faci pentru a păstra dumneavoastră porţiuni sub control, dar de tăiere înapoi pe suma mananci va merge un drum lung spre promovarea pierdere în greutate sănătoase.

Numărul de calorii

Cele mai multe dintre noi au tendinţa de a mânca mai mult decât ar trebui să ne, chiar dacă ne mănâncă alimente de înaltă calitate. Este foarte greu pentru a conta de calorii, şi veţi găsi că mănâncă prea multe calorii este ceva care se face doar atunci când tu du-te pentru un ajutor al doilea de această masă delicioasă sau aveţi o gustare pe drumul spre locul de muncă. Numărare de calorii este important, cu toate acestea, în care se va asigura că vă păstraţi un ochi pe alimente mâncaţi. De numărare de calorii, va crezi mai atent despre ceea ce mănânci.

După toate, văzând cum cantitatea este ceea ce este de gând să te umple, voi încerca şi de a găsi cele mai multe alimente de umplere, care sunt scăzut în calorii posibil. Când faceţi acest lucru, sunt şanse să ajung de mănâncă o mulţime de supe, salate şi alte lucruri sănătoase, care va promova pierderea in greutate. Numărare de calorii este plictisitor, dar este unul dintre cele mai bune moduri de a fi mai conştienţi de ceea ce mananci.

Luaţi în considerare Circuit Training

Circuitul de formare este, probabil, unul dintre cele mai eficiente exercita rutine pentru cei care doresc să piardă în greutate, ca antrenament va ajuta pentru a obţine o mulţime de exerciţiu într-o cantitate foarte scurt de timp. Modul în care funcţionează este că faci trei exerciţii diferite, fiecare concentrându-se pe o parte a corpului. Le-aţi face toate în succesiune rapidă, şi apoi repetaţi-le o dată. Cu circuite de 4 sau 5, va da corpul dumneavoastră un antrenament mare, şi va menţine inima ta de pompare şi dumneavoastră corpul de lucru-toate, fără a strecurat un set de muşchi. Este una dintre cele mai bune de grăsime de ardere antrenament, aşa că este o idee bună pentru a încerca.

Alerga cu un prieten

Rularea este unul din acele lucruri pe care mulţi oameni urăsc ca o metoda Pierdere în greutate, dar este încă una dintre cele mai bune. Nimeni nu spune că trebuie să înceapă rulează 5 mile pe zi, dar este o idee bună pentru a începe să ruleze cel puţin de o milă în fiecare zi. Puteţi rula, de mers pe jos şi jogging la viteza de alegerea ta, şi veţi găsi că face astfel încât vă va ajuta pentru a construi-vă până la punctul în cazul în care va fi capabil să ruleze continuu. Merge cu un prieten va asigura că ambele împinge voi înşivă, şi va fi reciproc concurenţă şi de încurajare.

Respira şi relaxaţi-vă

Relaxarea este de fapt o parte foarte importantă a procesului de pierdere în greutate, deoarece se va asigura că organismul dumneavoastră luptă stresul. Când a lua a subliniat, corpul tau produce cortizol şi cortizol te face să simt foame ca urmare a toate adrenalină inundaţiile corpul dumneavoastră. Dacă vreţi să vă asiguraţi că puteţi face cu aceste chinurile foamei, este important să-şi petreacă timp de relaxare cât mai mult posibil.

Dacă doriţi să vă relaxaţi în mod corespunzător, face Yoga sau medita poate fi o modalitate excelentă pentru a da corpului restul care are nevoie. Veţi găsi că vă puteţi relaxa atât mintea şi corpul, şi puteţi chiar să utilizaţi tehnicile de meditaţie pentru a vă ajuta să depăşească aceste chinurile foamei şi pofte.

Mânca ta Produce

Dacă este în mod natural colorate, şansele sunt că este, probabil, un produs alimentar care este foarte bun pentru tine de a mânca. Ai observat vreodata cum puţin sănătoase alimente naturale sunt cele care au puţin sau deloc de culoare? Sigur, alimente cum ar fi jicama şi castravete sunt încărcate cu fibre, dar este alimente vibrantly colorate ca morcovi, sfecla rosie si purpuriu varză, care au toate substantele nutritive foarte misto. Este important că mâncaţi toate legumele, indiferent de ce culoare sunt.

Fructe ar trebui să fie, de asemenea, o mare parte din dieta ta, în special în dimineaţa şi gustări. Acesta avea zahar natural-care vă va da energie-, dar veţi găsi că de fructe ar trebui să fie mâncat în cantităţi limitate – spre deosebire de legume, care pot mânca cât de mult doriţi!


Search for 7 Lucruri Sanatoase Pentru A Face Pentru Pierderea în Greutate


Related Post :