Ajánlott Resveratrol Adagolás

A resveratrol adagolási ajánlásokat egy felnőtt egyéni 200-400 mg naponta. A helyes adagolás legjobban úgy döntött, az orvos, alapul véve a antioxidáns kiegészítés, a testsúly és az általános egészségre személy célja. Resveratrol van igényelt-hoz lenni egyike a leg–bb értékes antioxidáns anyagokat.

Ez a növényi alapú vegyület megállapítást valóban nem kevesebb, mint egy mérföldkő a mai orvostudomány. Kémiailag a phytoalexin összetett kiválasztódik a néhány növény, stressz körülmények megvédi a fogadó növények a mikrobiális támadás. Természetes resveratrol forrásokat illeti, a bőr Vörös szőlő és lila szőlő, földimogyoró, sötét színű bogyók és vörös bor nagy mennyiségben jelen.

Néhány az állítólagos resveratrol egészségügyi ellátások csökkenti a vércukorszintet, lassítja az öregedési folyamatot, anti-rákos akció, gyulladáscsökkentő tulajdonság, és a szív-és érrendszeri egészség javítására. Resveratrol gazdag élelmiszerek fogyasztása jót tesz az egészségnek, de szolgáló összeget növelni kell a maximális előnyöket. Ez okból resveratrol és a szintetikus kiegészítők megfogalmazott és értékesített élelmiszer-egészségügyi központok. Mint-val más táplálék-kiegészítők, figyelembe véve a megfelelő adagolás elengedhetetlen ahhoz, hogy optimális az egészség szempontjából.

Kattintson ide vásárolni Resveratrol a hivatalos honlapja

Megfelelő Resveratrol adagolás

Tudományos tanulmányok szerint a polifenol vegyület mutat élet kiterjesztése és a rák megelőzésére tulajdonságait. Még akkor is, ha vannak olyan sok állította juttatások a Resveratrol értékelés, maximális munkát végeztek a modell szervezetek, azaz a növények és az állatok. Till időpontja néhány terápiás hatása az antioxidáns kiegészítés vizsgálják az emberben; amelyek közül az egyik a vércukorszint-csökkentő hatása nagyobb adag bevétele után.

Adagolás az súlyt

Van nem adott dózis megfelelő, az a személy, resveratrol. Alapján végzett egereken végzett klinikai vizsgálat resveratrol kiderül, hogy a leghatékonyabb, ha az 5 mg / kg testsúly. Erre való tekintettel orvosi kutatók jön arra a következtetésre, hogy ez ugyanolyan resveratrol koncentrációja is ideális az emberre. Ezért figyelembe véve a felnőtt férfiak és a nők átlagos testsúly ajánlott resveratrol adagolás a 200 mg 400 mg per fő per nap. Orvosi felügyelet nélkül több mint 1500 mg véve egyáltalán nem ajánlott.

Kattintson ide vásárolni Resveratrol a hivatalos honlapja

Adagolás a fogyás

Egyik elsődleges resveratrol kiegészítők óriási népszerűség oka pozitív súly veszteség hatások, mellékhatások nélkül. Rövid idő használ ez antioxidáns kiegészítés az súlyt veszít, az ideális adag változik-tekintetében testsúly-dieter. Azt javasolta, hogy egy adag 300 mg jó, az a személy, mérlegelés 150 fontok. Hasonlóképpen resveratrol adagolás lesz nagyobb, mint 300 mg egy 300 font férfi vagy nő. 100-500 Mg között koncentráció tekinthető kis adag, míg a közepes adag utal bevitel a 500-1500 mg / nap.

Amikor hozott túlzott adagolása (1500 mg vagy annál több), resveratrol vezethet túladagolás tünetei. A valószínű resveratrol kiegészítők mellékhatása, hasi görcsök, laza mozgás, ízületi fájdalom, vérhígító, vérszegénység és bizsergés a kéz. Záró Megjegyzés consulting megbízható orvos a megfelelő dózis bevitele elengedhetetlen bármilyen típusú antioxidáns készítmények, beleértve a resveratrol alapú termékek szedése. Szóval, rezveratrol mellékhatások kockázatának csökkentése érdekében nem önálló kezelésére ez a terápiás kiegészítés.

Ahogy közeledünk az orvos, ő megvizsgálja a testsúly és a jelenlegi egészségi állapot alaposan, hogy ki kell számítani a helyes adagolás. Ennek megfelelően az orvos fogja felírni megfelelő resveratrol adag alapján az egészségi állapotára. Általában véve e antioxidáns kiegészítés az elején, és fokozatosan növekszik a dózis bevitelét (ha szükséges) alacsonyabb adagot segít mellékhatások elkerülése.

Kattintson ide vásárolni Resveratrol a hivatalos honlapja


Search for Ajánlott Resveratrol Adagolás


Related Post :