Doza Recomandată Resveratrol

Resveratrol doza recomandări pentru un individ adult este 200-400 mg pe zi. Dozajul corect cel mai bine este decis de medic bazate pe în scopul de a lua acest supliment antioxidant, greutatea corporală şi sănătatea generală a persoanei. Resveratrol este susţinut pentru a fi una dintre cele mai valoroase substanţe antioxidante.

Într-adevăr, găsirea de acest compus pe bază de plante nu este mai puţin decât o piatră de hotar în medicină moderne zi. Chimic, o phytoalexin combinate secretat de anumite plante în condiţii de stres, protejeaza plantele gazdă de atacurile microbiene. În ceea ce privește sursele naturale resveratrol, este prezent în cantităţi mari în piele de struguri roşii şi violet struguri, arahide, fructe de padure de culoare închisă şi vin roşu.

Unele dintre beneficiile pentru sănătate resveratrol pretinse sunt scăderea nivelului de zahăr din sânge, încetinirea imbatranire proces, acţiune anti-canceroase, proprietăţi anti-inflamatorii şi îmbunătăţirea sănătăţii cardiovasculare. Consuma alimente bogate in resveratrol este bun pentru sănătate, dar suma de servire ar trebui să fi crescut pentru a culege beneficii maxime. Din acest motiv, suc de resveratrol şi suplimentelor sintetice sunt formulate şi vândute în centre de produse alimentare de sănătate. Ca cu alte suplimente alimentare, luând doze adecvate este absolut necesar pentru a obţine beneficii de sănătate optimă.

Click aici pentru a cumpăra Resveratrol de la site-ul oficial

Buna Resveratrol doza

Conform studiilor ştiinţifice, acest compus polifenolici arată viaţa extensia şi cancer proprietăţi de prevenire. Chiar dacă există atât de multe beneficii susţinut în Resveratrol Comentarii, maximă de lucru a fost făcut în modelul organisme, adică de plante şi animale. Până la data, câteva efectele terapeutice ale acestui supliment antioxidant sunt testate la om; dintre care unul este de zahăr din sânge, scăderea efect după ce a luat doza mai mare.

Dozare de greutate

Nu există nici o doză specifice de resveratrol este considerată potrivită pentru o persoană. Cu referire la un studiu clinic realizat pe şoareci, resveratrol este găsit a fi cele mai eficiente atunci când se administrează în 5 mg per kilogram de greutate corporală. Având în vedere acest lucru, cercetătorii medicale a ajuns la concluzia că acest aceeaşi concentraţie de resveratrol, de asemenea, este ideal pentru om. Prin urmare, având în vedere greutatea medie organismul adult, bărbaţi şi femei, doza recomandată resveratrol este de 200 mg-400 mg / persoană / zi. Nu la toate este recomandat ţinând mai mult de 1500 mg fără supraveghere medicală.

Click aici pentru a cumpăra Resveratrol de la site-ul oficial

Doza pentru pierderea în greutate

Un prim motiv pentru popularitatea imensă de suplimente de resveratrol este pozitiv greutate pierdere efectele, fără reacţii adverse. În timp ce utilizaţi acest supliment antioxidant pentru a pierde greutate, doza ideală variază în raport cu greutatea corporală de dieter. Este sugerat că o doză de aproximativ 300 mg este bun pentru o persoană care cântăreşte 150 de lire sterline. De asemenea, resveratrol doza va fi mai mare decât 300 mg pentru un 300 lire bărbat sau femeie. Între 100-500 mg concentrare este considerat scăzut doza, în timp ce doza medie se referă la doza de 500-1500 mg pe zi.

Atunci când luate în exces dozelor (1500 mg sau mai mult), resveratrol poate duce la simptome de supradozaj. Efectele secundare de suplimente de resveratrol probabile sunt crampe abdominale, mişcare vrac, dureri articulare, subţierea sângelui, anemie şi furnicături de mână. Pe o notă de încheiere, consulta un medic de încredere despre aportul necesar doza este crucială în timp ce lua orice tip de formule antioxidante, inclusiv produsele pe bază de resveratrol. Deci, pentru a reduce riscul de efecte secundare de resveratrol, face nu auto-administra acest supliment terapeutic.

Aşa cum aţi abordare un medic, el va examina vă greutatea corpului şi starea de sănătate curent temeinic, pentru a calcula doza corecta pentru tine. În consecinţă, medicul va prescrie doza corectă resveratrol bazate pe starea de sănătate. În general, având o doză mai mică de acest supliment antioxidant la începutul, şi crescând treptat doza de admisie (dacă este necesar) va ajuta la evitarea efecte secundare.

Click aici pentru a cumpăra Resveratrol de la site-ul oficial


Search for Doza Recomandată Resveratrol


Related Post :