Effektiva Vikt Förlust Kost

Man kan hålla undrar hur man förlorar vikt i den kost som han förbrukar. Även om inga officiella kost finns för att förlora vikt, kan vissa kosttillskott snabba upp viktminskningen. Följande riktlinjer med lämpliga kosttillskott kan göra en effektiv vikt förlust kost för varje person.

Frukter

Frukter innehåller naturliga sockerarter som ger kroppen med massor av energi. Dessutom har de vitaminer och mineraler ansvarar för god hälsa. Ta 1½-2 koppar dagligen. De rekommenderade frukterna:

 • Äpplen – äpplen undertrycka aptit och är rikt på fiber men låg i kalorier, vilket gör det perfekt för viktminskning.
 • Grapefrukt – grapefrukt besitter många fat burning enzymer och är hög i antioxidanter som bidra till att sänka kolesterolhalten i blodet.
 • Apelsiner – apelsiner har låga kalorier men är rika på fiber. De innehåller vitamin C användbar i kampen mot förkylningar och influensa buggar.
 • Ananas – förutom att hålla olika organ organ friska, som tänder, ögon och hud, ananas styr även söta Bromsspår i individer.
 • Jordgubbar – jordgubbar är rika på C-vitamin och antioxidanter. Det hjälper också minska organ kolesterol och reglera blodtryck.

Prova bästa effektiva vikt förlust kost

Grönsaker

Grönsaker innehåller stora mängder av vitaminer, fiber och mineraler som behövs för en hälsosam kost. Med sin höga fiber innehåll, de underlättar matsmältningen och öka ämnesomsättning i kroppen. Ta 2-3 koppar dagligen. De rekommenderade grönsaker:

 • Spenat – spenat har hög fiber innehåll. Även levereras med många friska funktioner som antiinflammatoriska egenskaper, vision förbättra näringsämnen och kan också reglera blodtryck
 • Morötter – morötter innehåller betakaroten som omvandlas till a-vitamin i levern. A-vitamin förbättrar vision, håller huden frisk och rensar gifter från kroppen.
 • Gurka – gurka har en otroligt låg mängd kalorier, fett, natrium och kolesterol. De har hög vattenhalt som hjälper till att jämna ut huden och skyddar den från solbränna.

Prova bästa effektiva vikt förlust kost

Riskorn

Korn är rika på fiber och energi och en bör 6-8 oz. kärnor dagligen. Hela korn kan spela en viktig roll i vikt förvaltning. Rekommendera kärnor:

 • Ris – det är hög i hälsosamma kolhydrater som levererar energi till kroppen. Ris innehåller inget kolesterol och dess oljor är användbara i erbjuder hjärt-styrka och rengöring venerna.
 • Havremakaroner – Havrebröd har en mycket låg kalori innehåll men vistelser i magen under en mycket lång tid att göra en att känna sig fullständigt på alla gånger. Det är rikt på fiber och protein, och förbättrar matsmältningen.
 • Hela korn Pasta – bara en liten mängd fullkorn pasta ger dig tillräcklig fiber, kolhydrater och proteiner med väldigt lite kalorier.

Prova bästa effektiva vikt förlust kost

Protein

Proteiner bygger kroppen och bör tas i 5-6 oz dagligen. Eftersom många proteinkällor är rika på fett, det är tillrådligt att förvärva protein från följande källor när du försöker gå ned i vikt: Sea Food, benfria återblick kyckling, nötter och frön, ägg, bönor och ärter

Mejeri

Mejeriprodukter är rika på kalcium, protein och andra viktiga organ näringsämnen. Ta 2-3 koppar dagligen. De flesta mejeriprodukter källor innehåller hög fett och kan hindra viktminskning i stället. Därför måste vara försiktig samtidigt på denna diet.

Aerob övning

Regelbundet kan utövande hjälpa i snabb viktminskning. När utövandet, är det tillråda att inkludera aerobics i dina övningar. Människor som väljer denna typ av vikt förlust programmet bör kombinera det med en korrekt diet att uppnå utmärkta resultat.

Prova bästa effektiva vikt förlust kost


Search for Effektiva Vikt Förlust Kost


Related Post :