Fogyás Tippek, Hogy Elkezd A Diéta Le Jobbra

Kezdve a diéta, hogy lefogy, és javítsák az egészségügyi méltó cél, de ez lehet egy kicsit nyomasztó. Van kötve, hogy akármikor ön elkezd valami új kihívások, különösen mikor ez beburkol valamit te naponta többször —, mint evés és ivás.

Mégis mindaddig, amíg nem próbál egyszerre mindent megváltoztathat, meg tud felelni a fogyás céljait. Olvasson tovább, hogy tanulni néhány titkok a mesterek — azok, akik már lefogyott, és ami még fontosabb, tartottam. Végtére is mi a jó fogyás az extra ha nyersz vissza?

1. Kövesse az egészséges étkezési tervet

Egészséges étkezési tervet (mint a klinikán WebMD Fogyás terv) tartalmaznia kell az élelmiszerek szereti, valamint számos egészséges, nem-túl-feldolgozott ételek, mint a gyümölcsök, zöldségek, teljes kiőrlésű gabonák, alacsony zsírtartalmú tejtermékek, sovány húsok, tenger gyümölcsei, bab, és a dió. Köszönhetően képesek eleget tenni ezek az alacsony kalóriatartalmú élelmiszerek valóban segít ragaszkodnak a diéta. A leginkább megfelelő élelmiszerek rengeteg rost (mint például a gyümölcsök, zöldségek, teljes kiőrlésű gabona, bab és dió) és/vagy alacsony zsírtartalmú fehérje (hús, hal, tejtermékek és szója található).

Ideális esetben, majd lassan wean magad le kedvenc ételek, amelyek erősen feldolgozott és magas a kövér vagy kalóriák, és helyettesít őket-val táplálóbb beállítások. E folyamat során bármikor nyugodtan dolgozzon ki egy új étkezési tervet, amely növeli az egészséges élelmiszerek és más. A legjobb, a WLC tagjait, hogy a végén a hét új séma létrehozása. Ha így tesz, a WLC elektronikus folyóirat darabos a pala tiszta.

Ne aggódjon, ha Ön vegetáriánus, vagy allergia vagy intolerancia. A személyre szabott WLC táplálkozási terv nem feltétlenül tartalmaz minden a javasolt élelmiszer-csoportok, de ez biztosítja a megfelelő tápanyagokat. Azt javasoljuk mindenkinek, hogy egy napi multivitamin/mineral kiegészítés-hoz kitölt minden táplálkozási hiányosságok.

2. Baba lépéseket

Változás az nehéz. Hogy kicsi, fokozatos változás az étkezési szokások, az a legjobb módja annak, hogy felújítja a diéta. Egyes szakértők arra utalnak, hogy csak egy változás minden héten, hogy időt, hogy megszokja az új viselkedés. A végső cél az, hogy hozzon létre új étkezési szokások, hogy fenn kell tartani egy életen át.

Egy kiváló módja annak, hogy van-hoz készlet a szekrények és hűtőszekrény, egészséges ételek, és tervezi, hogy egészségesebb főzzön otthon. Vedd fel egy új szakácskönyv vagy főzés magazin szakosodott egészséges ételeket; a postai úton egy kedvenc családi recept a WLC “ recept orvos ” Tanács, Porkoláb-ra hogyan kell világosítani; vagy próbálja ki az egyik a recepteket, fogyás klinikán gyűjteményéből.

3. Meg reális célokat

A legtöbb ember, akiknek szükségük van, hogy lefogy meg magasztos célokat, dreaming illeszkedő ruházat méret, amit nem lehet reális őket. Még kicsit, mint a 5 % to 10 % a testsúly vesztes javítani, hogy hogyan érzi, teszel egy zip a lépést, és, a legfontosabb, javítja az Ön egészségét. Tanulmányok azt mutatják, hogy még a kis mennyiségű súlyt veszít javíthatja általános egészségi, és pontosabban, csökkenti a vérnyomást, és vércukorszint és koleszterin szintet.

Súly veszteség célokat, amelyek elérhető, és ne feledje, hogy a javasolt súlycsökkenés mértéke csak 1-2 fontot hetente. Lassú és egyenletes nyeri a versenyt. Időbe telik, hogy megtanulják az új étkezési szokások, hogy életed végéig tart.

4. A jutalom, ne büntesse

Folyamatosan magas motiváció, jutalmazza meg magát minigoals elérése után. Végtére is 5 kiló elvesztése, vagy így a tornaterem ötször egy héten érdemel egy pat hátoldalán.

Másrészt, ne legyen túl nehéz a magad ha leesnek a kocsi — mindenki csinál, előbb vagy utóbb. Előre, hogy slipups fog történni, és mikor ők csinál, csak leráz magát és kap vissza a pályán. Használja a slipup megtanulni, hogy hol, s úgy dönt, hogyan fogja kezelni a helyzetet legközelebb anélkül, hogy felhagy a diéta. Az én-m javaslat, megpróbál-hoz csinál a legjobb 80 %-ában, és pihenjen a szabályok némileg a másik 20 %-ában.

5. Kap egy haver

Támogatás nélkülözhetetlen a sikeres fogyás. Javasolják egy családtag, meg egy barátja, hogy csatlakozzanak hozzád a séta, vagy az edzések, és vegyen részt a WLC online közösség. Ezek az emberek akarat válik egy forrás az inspirációt, támogatást és bátorítást rendszeresen – és különösen, ha az események igazán nehéz.

6. Nyom az étkezés

Sikeres vesztesek, hogy mennyire fontos a dokumentum mit és mennyit esznek. Az egyszerű cselekmény írásban le egy erős szerszám amit tud segít eltartás ön irányít.

A WLC napló függvénnyel, vagy ha Ön jobban szeret, tartsa a saját naplója nyomon követni a napi élelmiszer-bevitelt.

7. Add gyakorlása

Egészséges táplálkozás és a vágás kalóriát is csak a fele a képlet-a sikeres fogyás. Ismerkedés a rendszeres fizikai aktivitás a többi része. Gyakorlás egy hatékony eszköz, amely segít abban, hogy kalóriát éget, és növelje erő, egyensúly és koordinációs, miközben csökkenti a stresszt és javítja az általános egészségi állapotának.

Az én tanácsom, hogy beleférjen a fitness első dolog reggel, hogy győződjön meg róla, nem kap formázzák a mozgalmas nap. (Bármely fitness program megkezdése előtt kérdezze meg kezelőorvosát, és közben meg azt, hogy az orvos egy másolatát az étkezési tervet, hogy megvitassák a.)

Meg kell büszkék, hogy te még elhatározta, hogy javítja az Ön egészségét. Tudom, hogy az út előttünk van néhány megüt, de felfegyverez-val egy jó étkezési terv, a támogatási rendszer, és a pozitív hozzáállás, ha sikeres lesz. Sok szerencsét!


Search for Fogyás Tippek, Hogy Elkezd A Diéta Le Jobbra


Related Post :