Hujšanje Nasveti Za Začetek Vaše Prehrane Dol Desno

Začne dieto izgubiti težo in izboljšati zdravje je vreden cilj, vendar je lahko malo prepričljivo. Je gotovo treba izzive, kadarkoli vi začetek nekaj novega, še posebej ko gre nekaj naredite večkrat vsak dan —, kot jesti in piti.

Še vedno, dokler ne boste poskušali spremeniti vse naenkrat, lahko izpolnjujejo vaše cilje hujšanje. Preberite o izvedeti nekaj skrivnosti mojstrov — tiste, ki so shujšal in, pomembneje, hraniti. Konec koncev, kaj dobrega je izgube dodatne teže, če ste pridobili to nazaj?

1. Sledite zdrav načrt prehranjevanja

Zdrav načrt prehranjevanja (kot WebMD težo izguba kliniki načrt) morajo vključevati živila, boste uživali skupaj z veliko zdravih, ne preveč predelane hrane kot sadja, zelenjave, polnozrnate žitarice, nizko vsebnostjo maščob mleka, pusto meso, morski sadeži, fižol in oreški. Hvala za njihovo sposobnost za izpolnitev teh nizko-kaloričnih živil bo dejansko pomagala vas držijo vaše prehrane. Najbolj izpolnjuje živila imajo veliko vlaknin (kot sadja, zelenjave, polnozrnate žitarice, fižol in oreški) in/ali nemasten beljakovin (najdemo v mesu, ribah, mlečnih in sojinih).

Idealno, vi boste počasi Odvikavati sami off najljubših živil, ki so močno predelane in visoko vsebnostjo maščobe ali kalorij, in jih nadomestiti z bolj hranljive možnosti. Kadarkoli med tem procesom, vas prosimo, da pripravi nov načrt prehranjevanja, ki povečuje nekaj zdrava živila in drugi zmanjša. To je najboljše za WLC člani tvoriti a nov načrt ob koncu tedna. Ko naredite, elektronski lista WLC krpice vaš skrilavca, čist.

Ne skrbite, če ste vegetarijanec, ali so alergije ali intolerance. Vaše osebno WLC jedo načrt lahko vključuje vse skupine živil priporočeno, vendar bo zagotovila ustrezna hranila. Priporočamo, da vsi dnevni multivitamin/mineral dodatek k izpolnite prehranske pomanjkljivosti.

2. Vzemi dete lestev

Sprememba je težko. Making majhne, postopno spremembe v vaši prehranjevalni vzorci je najboljši način za obnovo vaše prehrane. Nekateri strokovnjaki predlagajo, kar samo eno spremembo vsak teden, da čas navaditi na novo vedenje. Vaš končni cilj je vzpostaviti nove prehranjevalne navade, ki bodo oskrbovane za vse življenje.

Odličen način za začetek je na zalogi omare in hladilnika z zdravo hrano, in načrt za pripravo zdrave obroke doma. Pick up novih kuharska knjiga ali kuhanje, revije, specializirano zdrave jedi; post najljubša družina recept na je WLC “ recept zdravnika ” odbor za nasvete o tem, kako osvetlite; ali poskusite nekaj receptov iz zbirke kliniki za izgubo teže.

3. Sklop realne cilje

Večina ljudi, ki potrebujejo, da izgubijo težo zastavljenih ciljev vzvišena, sanja o vgradnjo v velikosti oblačil, ki ne sme biti realni za njih. Še izgubili čim manj kot 5 % do 10 % telesne teže lahko izboljšajo način boste počutili, dal zip v vaš korak in, najpomembneje, izboljšati svoje zdravje. Študije kažejo, da izgubi tudi majhne količine mase lahko izboljša splošno zdravje in, natančneje, zniževanju krvnega tlaka, in krvni sladkor in raven holesterola.

Nastavite težo izguba cilje, ki so dosegljive, in ne pozabite, da je priporočena količina za hujšanje je samo 1-2 funtov na teden. Počasi in enakomerno zmagala to dirko. Je potreben čas za učenje novih prehranjevalnih navad, ki bo trajal do konca vašega življenja.

4. Nagradite, ne kaznuje

Vzdrževati motivacijo visoko Nagradite po dopolnjenem minigoals. Konec koncev, izgubili 5 kilogramov ali tako, da je telovadba, petkrat na teden zasluži pat na hrbtni strani.

Na drugi strani, ne bo preveč težko o sebi ko padcu vagona — vsi ne, prej ali slej. Predvidevanje, da slipups se bo zgodilo, in ko oni delati, samo si umila off in priti nazaj na pravo pot. Uporabite vaš slipup naučiti, kjer so izpostavljene, in odloči, kako bo ročaj stanja naslednjič brez opustitev vaše prehrane. Moj predlog je, poskusite narediti vaš najboljši 80 % časa, in sprostiti pravila nekoliko ostalih 20 % časa.

5. Get kolega

Podpora je bistveni del uspešno hujšanje program. Vpoklicati družinske članice, najti prijatelja, se vam pridružijo v vašem sprehode ali treninge, in se vključijo v WLC spletne skupnosti. Ti ljudje bo postal vir za navdih, podporo in spodbudo redno – in še posebej kdaj tekoč postane težko.

6. Spremljajte svoje obroke

Uspešne poraženci vedo, kako pomembno je, da dokument, kaj in kako veliko oni trošiti. Preprosto dejanje zapisali da je močno orodje, ki vam lahko ohranite nadzor.

Uporabite funkcijo lista WLC, ali če vam je ljubše, vztrajati svoj dnevnik za sledenje vaš dnevni vnos hrane.

7. Dodamo vaja

Jedo healthfully in rezanje kalorij je samo pol formula za uspešno hujšanje. Pridobivanje redna telesna dejavnost je drugi del. Vadba je močno orodje, ki vam pomaga spali kalorij in povečanje moči, ravnotežja in koordinacije, medtem ko zmanjšanje stresa in izboljšanje vaše splošno zdravje.

Moj nasvet je, da se prilega v fitnes prva stvar zjutraj, prepričati se to ne dobite iztisne iz vaše naporen dan. (Pred začetkom kakršne koli fitnes program, posvetujte z zdravnikom, in medtem ko ste na to, bi vaš zdravnik a ulitek od vaš načrt prehranjevanja za razpravo o.)

Bodite ponosni, da ste naredili odločitev za izboljšanje svojega zdravja. Vem, da na cesti bo imel nekaj izboklin, vendar opremljen z dober načrt prehranjevanja, sistem podpore in pozitiven odnos, boste uspešni. Veliko sreče!


Search for Hujšanje Nasveti Za Začetek Vaše Prehrane Dol Desno


Related Post :