Luonnollinen Resveratrol Lähteet

Resveratrol, hapettumisenestoaine löytyy joidenkin kasvien (kuten viinirypäleitä), sanotaan olevan useita terveyshyötyjä. Tässä artikkelissa lyhyt katsaus tämän polyphenolic yhdiste luonnosta läpi. Olet ehkä kuullut kutsutaan Ranskan paradoksi, joka koskee ranskalaisten sydänsairaudet alhainen esiintyvyys käsite.

Tämä teoria kuten punaviiniä sanotaan olevan takana niin alhaisen riskin sydänsairaudet ranskalaisista, jotka seuraavat ruokavalio sisältää runsaasti tyydyttyneitä rasvoja.

Lisätutkimuksia esitetty, että läsnäolo resveratrol on punaviiniä, joka on tämän ilmiön takana. Resveratrol on sittemmin kuuma aihe eri tutkimukset ja tutkimukset, kuten sanotaan, on lukuisia terveyshyötyjä. Nykyään jopa resveratrol täydentää ovat saatavilla markkinoilla. Koska ei ole pitäviä todisteita terveellisyys yhdiste, on aina parempi mennä luonnollinen resveratrol lähteistä, sen sijaan, käyttäen täydentää.

Klikkaa tästä ostaa Resveratrol kotisivut

Mikä on Resveratrol?

Ennen alkaen resveratrol luonnosta, on parempi olla perusidea noin yhdiste. Resveratrol on luonnon antibiootti, joka on löydetty tiettyjä kasveja, kuten viinirypäleitä, lily ja eukalyptus. Ainetta tuotetaan kasveja puolustusreaktion, bakteeri- ja sieni-iskuilta.

Resveratrol on yksi phytoalexins, jotka ovat antimikrobisia aineita tuotetusta, kun bakteerit tai sienet. Tämä aine on sanottu olevan takana punaviiniä terveyshyödyt. Lisäksi vähentää sydänsairauksien riskiä, resveratrol on myös sanottu olevan ominaisuuksia, jotka voivat estää esiintyminen ja eteneminen syövän. On myös sanottu on anti ikääntyminen vaikutuksia.

On antioksidantti resveratrol hillitä toiminta vapaiden radikaalien kehon estää useita sairauksia, kuten niveltulehdus, Alzheimerin tauti, jne. Tämä aine on myös sanottu olevan anti-inflammatoriset vaikutukset ja väitetään olevan hyviä ihmisiä insuliiniresistenssiä. Väitetään luonnon resveratrol lähteitä ei voi olla niin paljon tehokkaita nämä terveyshyötyjä. Joten resveratrol on nyt markkinoidaan ravintolisä.

Nyt on saatavilla muodossa pillereitä ja nesteitä. Käyttö resveratrol täydentää on kuitenkin vielä paljon keskustellaan ja kiistelty aihe, koska näitä lisiä ihmisissä myönteisiä vaikutuksia ei ole todistettu. Niin on aina parempi käyttää tätä ainetta, jotta saada tarjoamia luonnollinen antioksidantti resveratrol terveyshyödyt luonnosta.

Klikkaa tästä ostaa Resveratrol kotisivut

Resveratrol luonnosta

Kuten edellä mainittiin, punaviini on yksi parhaista lähteistä resveratrol. Viinirypäleet, joita käytetään tekemään viinejä onkin paras resveratrol lähde. Keskuudessa eri rypäleen kasvi Vitis vinifera, labrusca ja muscadine viinirypäleet havaitaan olevan runsaasti resveratrol. Vaikka tämän antioksidantin löytyy varret, juuret ja kasvien siemeniä, resveratrol korkein pitoisuus näkyy ihon greippi. Tutkimukset osoittavat, että noin 50-100 mikrogrammaa Resveratrol löytyy 100 grammaa rypäleen iho. Jos raw punaiset viinirypäleet, resveratrol on 0.24 ja 1,25 mg per kuppi.

Se on myös sanottu, että rypäleen kasveja, jotka ovat kasvaneet kylmässä ilmastossa on korkea, Resveratrol, kuten sieni-iskut ovat yleisempiä tällaisia ilmasto-olosuhteet. Verrattuna rypäleen viini rypäleen sisällä merkittäviä määriä resveratrol. Jos punaviiniä, resveratrol-pitoisuus saattaa vaihdella eri tekijöistä, kuten tyypin viinirypäleet, paikka kasvua, jne. Se voi olla noin 0,29 ja 1,89 mg viisi unssi lasillisen espanjalaista punaviiniä.

Muut luonnon resveratrol ovat maapähkinät, joka on noin 75 mikrogrammaa per unssi. Keitettyä Tenavat on korkeampi pitoisuus ainetta verrattuna raaka niitä. Maapähkinä voi sisältää pieniä määriä, jos tämä antioksidantti – 0,13 mg per kuppi. Jopa vadelmat, mulperinmarjat, mustikkaa ja karpaloa pidetään luonnosta resveratrol. Verrattuna mustikat mustikoita on keskittynyt resveratrol, mutta tämän antioksidantin saa hajota koska ruoanlaitto. Se löytyy siemenistä mansikoita. Resveratrol löytyy myös joidenkin männyn ja kuusen puita ja Japanin knotweed.

Koska ei voida taata puhtautta, laatua ja tehokkuutta resveratrol täydentää, on parempi mennä resveratrol luonnosta. Jopa resveratrol annostus varustettu lisäosa voi olla virheellisiä. On olemassa joitakin spekulaatiot resveratrol täydentää sivuvaikutuksia. Jos haluat käyttää näitä lisiä, pyrittävä lääkärin lausunnon. Luonnosta, kohtuukäyttö on suositeltavaa.

Klikkaa tästä ostaa Resveratrol kotisivut


Search for Luonnollinen Resveratrol Lähteet


Related Post :