Naturlig Resveratrol Kilder

Resveratrol, en antioksidant som finnes i visse planter (som druer), sies å ha ulike helsefordeler. Gå gjennom denne artikkelen for en kort oversikt om naturlige kilder til denne polyfenoliske sammensatte. Du kanskje har hørt om begrepet kalt ‘Franske paradoks’, som omhandler den lave forekomsten av hjerte-sykdommer i franske folk.

Ifølge denne teorien sies rødvin å være bak slike lav risiko for hjertesykdommer i franske folk, som følger en diett rik på mettet fett.

Videre studier har antydet at det er tilstedeværelsen av resveratrol i rødvin som er bak dette fenomenet. Siden da, har resveratrol vært et hett tema for ulike studier og forskning, som det sies å ha mange helsemessige fordeler. I dag, er selv resveratrol kosttilskudd tilgjengelig i markedet. Som det er ingen solid bevis for gunstige effekter av dette sammensatte, er det alltid bedre å gå for naturlig resveratrol kilder, i stedet for å bruke kosttilskudd.

Klikk her for å kjøpe Resveratrol fra offisielle nettsted

Hva er Resveratrol?

Før du starter med de naturlige kildene til resveratrol, er det bedre å ha en grunnleggende ide om sammensatt. Resveratrol er en naturlig antibiotika som finnes i visse planter som druer, lily og eukalyptus. Dette stoffet er produsert i fabrikker som en defensiv reaksjon mot bakterier og sopp angrep.

Resveratrol er en av phytoalexins, som er antimikrobielle stoffer produsert av planter, når de er angrepet av bakterier eller sopp. Dette stoffet sies å være bak de helsemessige fordelene av rødvin. Bortsett fra å redusere risikoen for hjertesykdommer, er resveratrol også sagt å ha egenskaper som kan hindre forekomst og progresjon av kreft. Det er også sagt å ha anti aldring effekter.

Å være en antioksidant, kan resveratrol dempe virkningen av frie radikaler i kroppen, og dermed hindre flere sykdommer som leddgikt, Alzheimers sykdom, etc. Dette stoffet er også sagt å ha anti-inflammatoriske effekter og er hevdet å være bra for personer med insulinresistens. Det er også hevdet at naturlige resveratrol kilder ikke kan være at lite effektive i å gi disse helsefordeler. Så markedsføres resveratrol nå som et kosttilskudd.

Det er nå tilgjengelig i form av piller og væsker. Bruk av resveratrol kosttilskudd er imidlertid fortsatt et mye diskuterte og kontroversielt tema, som de gunstige effektene av disse kosttilskudd hos mennesker ikke er bevist. Så, det er alltid bedre å ty til naturlige kilder til dette stoffet, slik som å høste resveratrol helsefordeler som tilbys av denne naturlig antioksidant.

Klikk her for å kjøpe Resveratrol fra offisielle nettsted

Naturlige kilder til Resveratrol

Som nevnt ovenfor, er en av de beste kildene til resveratrol i rødvin. Druene som brukes for å lage vin er faktisk resveratrol beste kilden. Blant de ulike typene drue planter, er Vitis vinifera, labrusca og muscadine druer funnet for å ha høye nivåer av resveratrol. Selv om denne antioksidant er funnet i stilker, røtter og frø av anlegget, er den høyeste konsentrasjonen av resveratrol sett i huden av grapefrukt. Studier viser at rundt 50-100 mikrogram resveratrol finnes i 100 gram av drue huden. I tilfelle av rå røde druer er resveratrol konsentrasjonen 0.24 og 1,25 mg per kopp.

Det er også sagt at drue planter som er dyrket i kaldt klima, har høye nivåer av resveratrol, som fungal angrep er mer vanlig i slike klimatiske forhold. Sammenlignet med drue wine inneholder drue juice ikke betydelige mengder av resveratrol. I tilfelle av rødvin også, kan resveratrol konsentrasjonen variere på grunnlag av ulike faktorer, som type druer, og plassen til sin vekst, etc. Det kan være rundt 0.29 og 1.89 mg i en fem unse glass spansk rødvin.

Andre naturlige resveratrol kilder er peanøtter, som har rundt 75 mikrogram per unse. Kokte peanøtter har en høyere konsentrasjon av dette stoffet, i forhold til rå seg. Peanøttsmør inneholder små mengder hvis denne antioksidant – 0,13 mg per kopp. Selv bringebær, morbær, blåbær og tyttebær anses naturlige kilder av resveratrol. Sammenlignet med blåbær, blåbær har høyere konsentrasjon av resveratrol, men denne antioksidant kan få degradert på grunn av matlaging. Det kan også finnes i frøene av jordbær. Resveratrol finnes også i enkelte typer furu- og trær og japansk knotweed.

Som det er ingen garanti for renhet, kvalitet og effektivitet av resveratrol kosttilskudd, er det bedre å gå for de naturlige kildene av resveratrol. Selv resveratrol dosering som følger med tillegget kan ikke være nøyaktig. Det er noen spekulasjoner om bivirkninger av resveratrol kosttilskudd. Hvis du vil bruke disse kosttilskudd, søke oppfatning av legen din. I tilfelle av naturlige kilder også, er moderat forbruket tilrådelig.

Klikk her for å kjøpe Resveratrol fra offisielle nettsted


Search for Naturlig Resveratrol Kilder


Related Post :