Naturlige Resveratrol Kilder

Resveratrol, et antioxidant, der findes i visse planter (ligesom druer), siges at have forskellige sundhedsmæssige fordele. Gå gennem denne artikel et kort oversigt om de naturlige kilder til denne sammensatte polyphenolic. Du måske har hørt om konceptet kaldes ‘Franske paradoks’, som beskæftiger sig med den lave forekomst af hjertesygdomme i franskmænd.

Ifølge denne teori siges rødvin at være bag sådanne lav risiko for hjertesygdomme i franskmænd, der følger en kost rig på mættet fedt.

Yderligere undersøgelser foreslog, at det er tilstedeværelsen af resveratrol i rødvin, der står bag dette fænomen. Siden da har resveratrol været et varmt emne til forskellige undersøgelser og forsker, som det siges at have mange sundhedsmæssige fordele. I dag findes endog resveratrol kosttilskud på markedet. Der er ingen solid dokumentation for de gavnlige virkninger af dette sammensatte, er det altid bedre at gå til naturlige resveratrol kilder, snarere end ved hjælp af kosttilskud.

Klik her for at købe Resveratrol fra officielle hjemmeside

Hvad er Resveratrol?

Før du starter med de naturlige kilder af resveratrol, er det bedre at have en grundlæggende idé om sammensatte. Resveratrol er et naturligt antibiotikum, der findes i visse planter som druer, lily og eukalyptus. Dette stof er produceret i planter som en defensiv reaktion mod bakteriel og svampe angreb.

Resveratrol er en af de phytoalexins, som er antimikrobielle stoffer produceret af planter, da de er angrebet af bakterier eller svampe. Dette stof siges at være bag de sundhedsmæssige fordele ved rødvin. Ud over at reducere risikoen for hjertesygdomme, siges resveratrol også at have egenskaber, der kan forhindre forekomst og progression af kræft. Det siges også at have anti aging virkninger.

Er en antioxidant kan resveratrol bremse handlingen af frie radikaler i kroppen og dermed undgå adskillige sygdomme, såsom gigt, Alzheimers sygdom osv. Dette stof siges også at have anti-inflammatory effects og hævdes at være god for personer med Insulinresistens. Det hævdes også, at naturlige resveratrol kilder ikke kan være der meget effektivt til at levere disse sundhedsmæssige fordele. Resveratrol er så nu markedsført som et ernæringsmæssigt supplement.

Det er nu tilgængelige i form af piller og væsker. Brug af resveratrol kosttilskud er imidlertid stadig et meget debatterede og kontroversielt emne som de gavnlige virkninger af disse kosttilskud hos mennesker ikke er bevist. Så, det er altid bedre at ty til de naturlige kilder til dette stof, for at høste resveratrol sundhedsmæssige fordele ved denne naturlige antioxidant.

Klik her for at købe Resveratrol fra officielle hjemmeside

Naturlige kilder af Resveratrol

Som nævnt ovenfor, er rød vin en af de bedste kilder til resveratrol. De druer, der anvendes til fremstilling af vin er faktisk den bedste resveratrol kilde. Blandt de forskellige typer af druesaft planter findes Vitis vinifera, labrusca og muscadine druer for at have høje niveauer af resveratrol. Selvom denne antioxidant er fundet i stilke, rødder og frø af planten, ses den højeste koncentration af resveratrol i huden af grapefrugter. Undersøgelser viser, at omkring 50-100 mikrogram af resveratrol findes i 100 gram af druemost hud. I tilfælde af rå røde druer er resveratrol koncentration 0,24 og 1,25 mg pr. kop.

Det siges også, at druesaft planter, der dyrkes i kolde klimaer, har høje niveauer af resveratrol, som svampe angreb er mere almindelige i sådanne klimatiske forhold. Forhold til druesaft vin indeholder druesaft ikke betydelige mængder resveratrol. I tilfælde af rødvin også kan resveratrol koncentrationen variere, på grundlag af forskellige faktorer som typen af druer, sted i sin vækst osv. Det kan være omkring 0.29 og 1,89 mg i en fem ounce glas spansk rødvin.

Andre naturlige resveratrol kilder er jordnødder, der har omkring 75 mikrogram pr. ounce. Kogt jordnødder har en højere koncentration af dette stof, sammenlignet med rå dem. Jordnøddesmør indeholder lavt beløb hvis denne antioxidant – 0,13 mg pr. kop. Selv hindbær, morbær, blåbær og Tranebær betragtes som naturlige kilder af resveratrol. Sammenlignet med blåbær, blåbær har højere koncentration af resveratrol, men denne antioxidant kan få nedbrudt på grund af madlavning. Det kan også findes i frø af jordbær. Resveratrol er også fundet i nogle typer fyr og rødgran træer og japanske knotweed.

Der er ingen garanti for renhed, kvaliteten og effektiviteten af resveratrol kosttilskud, er det bedre at gå for de naturlige kilder til resveratrol. Selv resveratrol dosering med supplementet kan ikke være nøjagtig. Der er nogle spekulationer om bivirkninger af resveratrol kosttilskud. Hvis du vil bruge disse kosttilskud, indhenter udtalelse fra din læge. I tilfælde af naturlige kilder er moderat forbrug også tilrådeligt.

Klik her for at købe Resveratrol fra officielle hjemmeside


Search for Naturlige Resveratrol Kilder


Related Post :