Natuurlijke Resveratrol Bronnen

Resveratrol, een antioxidant gevonden in bepaalde planten (zoals druiven), wordt gezegd dat verschillende voordelen voor de gezondheid. In dit artikel voor een kort overzicht over de natuurlijke bronnen van deze samengestelde polyphenolic doorlopen. Heb misschien je gehoord over het concept genaamd ‘Franse paradox’, die zich met de lage incidentie van hart-en vaatziekten in Fransen bezighoudt.

Volgens deze theorie, wordt rode wijn gezegd dat achter deze laag risico van hart-en vaatziekten in de Fransen, die een dieet rijk aan verzadigde vetten volgen.

Verdere studies voorgesteld dat het de aanwezigheid van resveratrol in rode wijn dat achter dit verschijnsel is. Sindsdien is resveratrol een hot topic voor verschillende studies en onderzoeken, zoals men zegt te hebben talrijke voordelen voor de gezondheid. Tegenwoordig, zijn zelfs resveratrol supplementen beschikbaar in de markt. Aangezien er geen harde bewijzen voor de positieve effecten van dit samengestelde, is het altijd beter om te gaan voor natuurlijke resveratrol bronnen, eerder dan het gebruiken van de supplementen.

Klik hier om te kopen van Resveratrol van officiële Website

Wat is Resveratrol?

Voordat u begint met de natuurlijke bronnen van resveratrol, is het beter om een idee over de verbinding. Resveratrol is een natuurlijke antibioticum gevonden in bepaalde planten zoals druiven, lily en eucalyptus. Deze stof wordt geproduceerd in planten als een defensieve reactie tegen bacteriële en schimmelinfecties aanvallen.

Resveratrol is een van de Fytoalexinen, antimicrobiële stoffen geproduceerd door planten, wanneer ze worden aangevallen door bacteriën of schimmels. Deze stof wordt gezegd dat achter de gezondheidsvoordelen van rode wijn. Naast het verminderen van het risico van hart-en vaatziekten, zei resveratrol ook eigenschappen te hebben die voorkomen het optreden en de progressie van kanker dat kunnen. Er wordt ook gezegd te hebben anti aging effecten.

Als een antioxidant, kan resveratrol beteugelen de actie van de vrije radicalen in het lichaam, waardoor de verschillende ziekten, zoals artritis, Alzheimer, ziekte, enz. Deze stof wordt ook gezegd te hebben anti-inflammatoire effecten en wordt beweerd dat deze goed voor mensen met insulineresistentie. Er wordt ook beweerd dat natuurlijke resveratrol bronnen die niet zijn veel efficiënt in het verstrekken van deze voordelen voor de gezondheid. Dus, resveratrol wordt nu verkocht als voedingssupplement.

Het is nu beschikbaar in de vorm van pillen en vloeistoffen. Gebruik van resveratrol supplementen is echter nog steeds een veel besproken en omstreden onderwerp, zoals de gunstige effecten van deze supplementen bij de mens niet bewezen. Dus, het is altijd beter om gebruik te maken van de natuurlijke bronnen van deze stof, om te profiteren van resveratrol gezondheidsvoordelen aangeboden door deze natuurlijke antioxidant.

Klik hier om te kopen van Resveratrol van officiële Website

Natuurlijke bronnen van Resveratrol

Zoals hierboven vermeld, is rode wijn een van de beste bronnen van resveratrol. In feite, de druiven die worden gebruikt voor het maken van wijnen is de beste bron van resveratrol. Onder de verschillende soorten druivenmost planten, zijn Vitis vinifera, labrusca en muscadine druiven gevonden te hebben hoge niveaus van resveratrol. Hoewel deze anti-oxidant is gevonden in de stengels, wortels en zaden van de plant, wordt de hoogste concentratie van resveratrol gezien in de huid van grapefruit. Studies tonen aan dat rond 50-100 microgram van resveratrol kan worden gevonden in druiven huid 100 gram. In het geval van ruwe rode druiven is resveratrol concentratie 0.24 en 1,25 mg per kopje.

Er wordt ook gezegd dat druif planten die worden gekweekt in een koud klimaat, hebben hoge niveaus van resveratrol, zoals schimmel aanvallen vaker voor bij dergelijke klimatologische omstandigheden komen. In vergelijking met druiven wijn bevat druivensap geen significante hoeveelheden van resveratrol. In het geval van rode wijn ook kan de concentratie resveratrol variëren, op basis van verschillende factoren, zoals soort druiven, plaats van de groei, enz. Het kan worden rond 0,29 en 1.89 mg in een glas vijf ounce Spaanse Rode wijn.

Andere bronnen van natuurlijke resveratrol zijn pinda’s, die ongeveer 75 microgram per ounce hebben. Gekookte pinda’s hebben een hogere concentratie van deze stof, in vergelijking met ruwe degenen. Pindakaas bevat lage bedragen als deze anti-oxidant – 0.13 mg per kopje. Zelfs frambozen, moerbeien, bosbessen en veenbessen worden beschouwd als natuurlijke bronnen van resveratrol. In vergelijking met blauwe bosbessen, bosbessen hebben hogere concentratie van resveratrol, maar deze anti-oxidant kan krijgen afgebroken als gevolg van koken. Het kan ook worden gevonden in de zaden van aardbeien. Resveratrol is ook gevonden in sommige vormen van pijnbomen en Spar en Japanse duizendknoop.

Aangezien er geen garantie voor de zuiverheid, de kwaliteit en de doeltreffendheid van resveratrol supplementen, is het beter om te gaan voor de natuurlijke bronnen van resveratrol. Zelfs de resveratrol dosering voorzien van het supplement mogelijk niet juist. Er zijn enkele speculaties over de bijwerkingen van resveratrol supplementen. Als u gebruiken deze supplementen wilt, wint het advies van uw arts. In het geval van natuurlijke bronnen ook is gematigd verbruik aan te raden.

Klik hier om te kopen van Resveratrol van officiële Website


Search for Natuurlijke Resveratrol Bronnen


Related Post :