Painonpudotus Vihjeitä Aloittaa Kuittausoikeuttaan Ruokavalio

Ruokavalion laihtua ja parantaa terveyttä on arvokas tavoite, mutta se voi olla hieman ylivoimainen. On varmasti olemaan haasteita käynnistettäessä jotain uutta, varsinkin kun siihen liittyy jotain tehdä useita kertoja päivässä —, kuten syöminen ja juominen.

Vielä, kun et yritä vaihtaa kaikki kerralla, voit tavata laihtuminen maalia. Lue oppia joitakin salaisuuksia Masters — jotka ovat laihtunut, ja kaikkea pidetään pois. Loppujen lopuksi mitä hyötyä on menettää ylimääräistä painoa, jos saat sen takaisin?

1. Noudata terveellistä ruokavaliota suunnitelma

Terveellistä ruokavaliota suunnitelma (kuten WebMD paino tappio klinikka-suunnitelma) on kuuluttava elintarvikkeiden nautit sekä runsaasti terveellistä, ei-liian-jalostettujen elintarvikkeiden, kuten hedelmiä, vihanneksia, täysjyvätuotteita, vähärasvainen meijeri, vähärasvaisen lihan, mereneläviä, papuja ja pähkinöitä. Kiitos kyvystä tyydyttää nämä vähäkalorinen ruoka todella auttaa sinua pysymään ruokavalio. Antoisana elintarvikkeita ovat runsaasti kuitua (kuten hedelmät, vihannekset, täysjyvätuotteita, pavut ja pähkinät) ja/tai Vähärasvainen proteiini (liha-, kala-, maito- ja soija).

Ihannetapauksessa sinun hitaasti vieroittaa itsesi pois suosikki elintarvikkeita, jotka ovat raskaasti käsitelty ja runsaasti rasvaa tai kaloreita ja korvata ne ravitsevia vaihtoehtoja. Tämän prosessin aikana voit keksiä uusi syöminen suunnitelma, joka lisää terveellisiä elintarvikkeita ja vähentää niitä muilta. On parasta wlc liittyvät paketit jäsenten luoda uuden suunnitelman viikon lopussa. Kun teet tämän, wlc liittyvät paketit sähköisen päiväkirjan hävittää sinun liuskekivi aivan.

Älä huolestu, jos olet kasvissyöjä tai allergioista tai intoleranssista. Sinun henkilökohtainen wlc liittyvät paketit syöminen suunnitelma ei sisällä kaikkia suositteli elintarvikkeiden ryhmät, mutta se tarjoaa riittävästi ravintoaineita. Suosittelemme, että jokainen ottaa päivittäin Monivita/mineraali täydentää ravitsemuksellisten puutteiden korjaamiseksi.

2. Ottaa vauvan askelia

Muutos on kova. Tehdä pieniä asteittaisia muutoksia omassa syö malleja on paras tapa uudistaa ruokavalio. Joidenkin asiantuntijoiden mukaan tehdä vain yksi muutos joka viikko aikaa tottua uusia toimintoja. Perimmäisenä tavoitteena on luoda uusia ruokailutottumuksia, joka voi jatkua eliniän.

Erinomainen tapa aloittaa on varastossa kaapit ja jääkaappi, jossa on terveellistä ruokaa, ja aikoo valmistaa terveellisempää ruokaa kotona. Uusi keittokirja tai ruoanlaitto terveellistä ruokaa erikoislehti Lähetä suosikki perheen resepti wlc liittyvät paketit “ resepti tohtori ” hallituksen vinkkeihin helpommaksi; tai kokeile reseptit paino tappio klinikka-kokoelmasta.

3. Aseta realistisia tavoitteita

Useimmat ihmiset, jotka haluavat laihtua asettaa ylevät, haaveilee mahtuvasta vaatteet kokoa, joka ei ehkä realistinen heidän. Vielä menettää niin vähän kuin 5-10 prosenttia painostasi parantaa voit tuntea, laittaa zip askeleesi ja, ennen kaikkea parantaa terveyttä. Tutkimukset osoittavat, että jopa pieni määrä paino menettää parantaa yleistä terveydentilaa ja erityisesti alentaa verenpainetta ja verensokeri ja kolesteroli.

Aseta paino tappio tavoitteita, jotka ovat saavutettavissa ja muista, että suositeltava määrä laihtuminen on vain 1-2 kiloa viikossa. Hitaasti ja tasaisesti voittaa kilpailussa. Vie aikaa oppia uusia ruokailutottumuksia, joka kestää koko elämäsi.

4. Palkitse, älä rankaise

Pitämään motivaation korkealla palkitse itsesi päästyään minigoals. Loppujen lopuksi menettää 5 kiloa tai mikä kuntosalille viidesti viikossa ansaitsee sulan hattuunsa.

Sen sijaan, Älä ole liian ankaria itsellenne, kun putoat vaunun — jokainen tekee ennemmin tai myöhemmin. Ennakoida slipups tapahtuu, että kun he tehdä, vain harjata pois ja takaisin raiteilleen. Oman slipup avulla saat missä ovat herkkiä ja päättää, miten voit hoitaa tilannetta seuraavan kerran hylkäämättä ruokavalio. Ehdotukseni on, että yrittää tehdä paras 80 % ajasta ja höllentämään säännöksiä, hieman muut 20 % ajasta.

5. Saada kaveri

Tuki on olennainen osa onnistunutta viktminskningsprogram. Värvätä perheenjäsen, löytää ystävän liittyä voit tehdä kävely- tai liikuntaa ja osallistua online-yhteisössä wlc liittyvät paketit. Näistä ihmisistä tulee lähde inspiraatiota, tukea ja kannustusta säännöllisesti, ja varsinkin, kun meno yltyy kovaksi.

6. Kirjaa ateriat

Onnistunut häviäjiä tietää, miten tärkeää on dokumentoida mitä ja kuinka paljon he syövät. Yksinkertainen teko kirjoittaa ylös on tehokas työkalu, joka auttaa sinua pysymään hallinnassa.

Wlc liittyvät paketit lehti-funktiolla tai voit halutessasi pitää oma päiväkirja seuraa päivittäisen ravinnon.

7. Lisää liikuntaa

Syö healthfully ja leikkaamalla kaloreita on vain puoli onnistunut laihtuminen kaava. Getting Säännöllinen liikunta on muu osuus. Liikunta on tehokas työkalu, joka auttaa sinua polttaa kaloreita ja lisätä voimaa, tasapainoa ja koordinaatiota ja vähentää stressiä ja parantaa yleistä terveydentilaa.

Minun neuvoni on sovi kunto ensimmäinen asia aamulla, varmista, että se ei saa puristaa kiireinen päivä. (Ennen kuin aloitat tahansa kunto-ohjelma, lääkärisi kanssa ja kun olet sitä, saattaa lääkäri kopio syöminen suunnitelma keskustelemaan.)

Sinun pitäisi olla ylpeä siitä, että olet tehnyt päätöksen parantaa terveyttä. Tiedämme, että ajamiseen on joitakin kuoppia, mutta varustettu hyvä syöminen suunnitelma, tukijärjestelmä ja positiivinen asenne, on onnistunut. Lykkyä tykö!


Search for Painonpudotus Vihjeitä Aloittaa Kuittausoikeuttaan Ruokavalio


Related Post :