Pierdere în Greutate Sfaturi Pentru A începe Dieta Ta De Pe Dreapta

O dieta pentru a pierde în greutate şi de a îmbunătăţi sănătatea este un obiectiv demn, dar poate fi un pic coplesitor. Sunt obligat să fie provocări ori de câte ori începi ceva nou, mai ales atunci când implică ceva face mai multe ori în fiecare zi — ca mănâncă şi beau.

Totuşi, atâta timp cât nu încercaţi să schimbe totul la o dată, vă puteţi întâlni obiectivele pierdere în greutate. Citit pe pentru a afla nişte secrete de masterat — cei care au pierdut în greutate şi, mai important, a păstrat-o. La urma urmei, ce bun este de a pierde greutatea in plus în cazul în care vă câştiga-o înapoi?

1. Urmaţi un Plan de alimentaţie sănătoasă

Un plan de mănâncă sănătos (ca planul WebMD greutate pierdere clinica) trebuie să includă alimentele să vă bucuraţi împreună cu o multime de alimente sănătoase, nu-prea-prelucrate ca de fructe, legume, cereale integrale, conţinut scăzut de grăsime de lapte, carne slaba, fructe de mare, fasole, şi nuci. Datorită capacităţii lor de a satisface, aceste alimente cu conţinut scăzut de calorii va ajuta de fapt să rămânem la dieta ta. Cea mai satisfacatoare alimente au o mulţime de fibre (cum ar fi fructe, legume, cereale integrale, fasole si alune) sau scăzut de grăsimi proteine (găsit în carne, peşte, produse lactate şi soia).

În mod ideal, vă veţi încet dezvăţa-te pe alimentele preferate care sunt puternic prelucrate si bogate in grasimi sau calorii, şi înlocuiţi-le cu opţiuni mai hranitoare. În orice moment în timpul acestui proces, nu ezitaţi să vină cu un nou plan de alimentaţie, care creşte unele alimente sănătoase şi scade altele. Este cel mai bun pentru WLC membri pentru a crea un nou plan de la sfârșitul săptămânii. Când procedați astfel, jurnalul electronic WLC servetele dumneavoastră ardezie curat.

Nu vă faceţi griji dacă sunteţi un vegetarian, sau suferă de alergii sau intoleranţe. Dumneavoastră personalizate WLC mănâncă planul să nu includă toate grupele alimentare recomandată, dar va oferi adecvate de nutrienţi. Se recomandă ca toată lumea să ia un supliment de multivitamine/minerale zilnic, pentru a completa în orice lacune nutriţionale.

2. Luaţi măsuri copilul

Schimbarea este greu. A face mici, treptată schimbări în modelele dumneavoastră mănâncă este pe cale de a modifica în dieta dumneavoastră. Unii experți sugerează a face doar o schimbare în fiecare săptămână, ai timp să te obişnuieşti cu noul comportament. Scopul tau final este de a stabili noi obiceiuri alimentare care pot fi susţinute pentru o durată de viaţă.

Un mod excelent de a începe este să stoc dumneavoastră dulapuri si frigider cu alimente sănătoase, şi planul de a pregăti mai sănătoase mese la domiciliu. Ridica o carte de bucate noi sau gătit revista specializata in preparate sănătoase; posta o reteta de familie preferate pe WLC “ reteta Doctor ” bord pentru sfaturi despre cum de a uşura; sau încercaţi una dintre retete la clinica de pierdere în greutate de colectare.

3. Stabilit obiective realiste

Cei mai mulţi oameni care au nevoie pentru a pierde greutate set scopuri nobile, visând la montarea în dimensiuni de îmbrăcăminte care să nu fie realiste pentru ei. Încă pierde cât mai puţin ca 5-10% din greutatea corpului poate îmbunătăţi modul în care te simţi, pune un zip în pas şi, cel mai important, îmbunătăţirea stării dumneavoastră de sănătate. Studiile arată că pierde chiar mici cantităţi de greutate poate îmbunătăţi generală de sănătate şi, în special, scăderea tensiunii arteriale, şi de zahăr din sânge şi nivelul colesterolului.

Set greutate pierdere obiective care sunt realizabile, şi să păstreze în minte că rata recomandat de pierdere în greutate este de doar 1-2 lire sterline pe săptămână. Lentă şi constantă Victorii această cursă. Este nevoie de timp pentru a învăţa noi obiceiuri alimentare, care va dura tot restul vietii tale.

(4), Nu pedepsirea

Pentru a menţine motivaţia mare, te recompensa după atingerea minigoals. După toate, pierde 5 lire sterline sau ceea ce face la sala de sport de cinci ori într-o săptămână merită un pat pe spate.

Pe de altă parte, nu fi prea dur cu tine când cadem de pe vagon — toată lumea are, mai devreme sau mai târziu. Anticipăm că slipups va întâmpla, şi când le face, doar te perie off şi obţine dreptul înapoi pe pistă. Utilizaţi dumneavoastră slipup pentru a afla unde sunt vulnerabile, şi să decidă cum va gestiona situaţia data viitoare fără abandonarea dieta ta. Sugestia mea este încercaţi să faceţi dumneavoastră cele mai bune 80% din timp, şi relaxa regulile oarecum alte 20% din timp.

5. Obţineţi un amic

Sprijinul este o parte esenţială a unui program de pierdere în greutate de succes. Înrola un membru al familiei, un prieten să vi se alăture în plimbări sau programe de antrenament, şi să se implice în Comunitate online WLC se pare. Aceste persoane vor deveni o sursă de inspiraţie, de sprijin şi de încurajare în mod regulat- şi mai ales când lucrurile merg rãu.

6. Evidenţa mesele

Învinşi de succes ştiu cât de important este documentul ce şi cât de mult ei a mînca. Simplul act de a scrie-l este un instrument puternic, care vă pot ajuta să vă păstraţi în control.

Utilizaţi funcţia WLC jurnal, sau dacă preferaţi, păstraţi-vă propriul jurnal pentru a urmări aportul alimentar zilnic.

7. Adauga exercitarea

Mănâncă healthfully şi tăiere calorii este doar jumătate formulă pentru pierderea în greutate de succes. Noţiuni de bază activitatea fizică regulată este altă parte. Exerciţiu este un instrument puternic, ajutându-vă arde calorii şi de a creşte puterea, echilibrul si coordonarea în timp ce reducerea stresului si imbunatatirea starea generala de sanatate.

Sfatul meu este să se potrivească în fitness primul lucru de dimineaţă, să vă asiguraţi că nu obţine stors din zi ocupat. (Înainte de a începe orice program de fitness, discutaţi cu medicul dumneavoastră, şi în timp ce sunteţi la el, aduce medicul dumneavoastră o copie a planul de alimentare pentru a discuta despre)

Ar trebui să fie mândru că au luat decizia de a îmbunătăţi sănătatea dumneavoastră. Ştiu că drumul înainte va avea unele accidentat, dar echipat cu un plan de alimentaţie bună, sistem de sprijin, şi o atitudine pozitivă, va fi de succes. Noroc!


Search for Pierdere în Greutate Sfaturi Pentru A începe Dieta Ta De Pe Dreapta


Related Post :