Resveratrol Priporočenega Odmerka

Resveratrol odmerki za odrasle individualno je 200-400 mg na dan. Pravilno odmerjanje najbolje odloča zdravnik, na osnovi namen ob tem dodatek antioksidantov, telesne teže in splošno zdravje osebe. Resveratrol je trdil, da je ena od najbolj dragocenih snovi, antioksidant.

Pravzaprav ugotovitev ta rastlinski osnovi spojina je nič manj kot mejnik v Sodobna medicinska znanost. Kemično, je v phytoalexin krmnih izločajo nekatere rastline v izjemnih pogojih, gostiteljske rastline varuje pred napadi mikrobov. Kar se tiče resveratrol naravnih virov, je prisoten v velikih količinah v koži rdečega grozdja in vijolična grozdje, arašidi, temno obarvani jagode in rdeče vino.

Nekatere koristi za zdravje domnevni resveratrol se znižuje raven sladkorja v krvi, upočasnjujejo staranje proces, anti-cancerous akcija, protivnetne lastnosti in izboljšanje zdravja srca in ožilja. Porabijo resveratrol bogata hrana je dobra za zdravje, ampak služijo znesek povečati na največje koristi. Iz tega razloga, resveratrol sok in sintetični dodatki so oblikovani in prodaja v centrih zdrave hrane. Kot pri drugih prehranskih dopolnil, ob ustreznem odmerku je nujno, da bi dobili optimalne zdravstvene koristi.

Kliknite tukaj za nakup Resveratrol iz uradna spletna stran

Pravilno odmerjanje Resveratrol

Glede na znanstvene študije, to polyphenolic spojino kaže življenje razsežnost in raka preprečevanje lastnosti. Čeprav obstaja toliko zahtevane koristi v Resveratrol pregledi, največje delo je bilo storjeno v modelnih organizmov, tj rastline in živali. Do datuma, nekaj terapevtske učinke ta antioksidant dodatek so testirali pri ljudeh; med katerimi je znižanje učinek po ob višji odmerek krvnega sladkorja.

Odmerek po teži

Ni nobenih posebnih odmerek resveratrol, ki šteje za primerno za osebo. Glede na klinično preskušanje izvaja na miših, resveratrol je ugotovljeno, da je najbolj učinkovita, če so dane v 5 mg na kilogram telesne teže. Glede na to, medicinski raziskovalci prišli do zaključka, da to isto koncentracijo resveratrol je tudi idealen za ljudi. Zato, glede na povprečno telesno maso odraslih moških in žensk, resveratrol priporočen odmerek je 200 mg 400 mg / dan. Pri čemer več kot 1500 mg brez zdravniškega nadzora sploh ni priporočljivo.

Kliknite tukaj za nakup Resveratrol iz uradna spletna stran

Odmerek za hujšanje

En glavni razlog za veliko popularnost resveratrol dopolnila je pozitivno težo izguba učinki, brez neželenih učinkov. Medtem ko uporabljate ta antioksidant dodatek za hujšanje, idealno odmerek se spreminja glede na telesno težo se dieter. Predlaga se, da je dobro za osebo, ki tehtajo 150 funtov odmerek približno 300 mg. Prav tako bo resveratrol odmerek višja od 300 mg za 300 funt moški ali ženska. Med 100-500 mg koncentracijo velja nizek odmerek, medtem ko srednji odmerek, ki se nanaša na vnos 500-1500 mg na dan.

Kadar presegajo odmerka (1500 mg ali več), resveratrol lahko povzroči preveliko odmerjanje simptomi. Verjetno resveratrol dopolnila neželeni učinki so krči v trebuhu, svoboden gibanja, bolečine v sklepih, redčenje krvi, slabokrvnost in roko mravljinčenje. Na zaključni Opomba, svetovanje zaupati zdravnikom o ustreznem odmerku vnos je ključnega pomena pri čemer kakršno koli antioksidant formulacij, vključno resveratrol, ki temelji izdelki. Tako, da se zmanjša tveganje za resveratrol neželeni učinki, ne self upravljanje te terapevtske dodatek.

Kot ste pristop zdravnika, on bo preučila vaše telesne teže in trenutno zdravstveno stanje temeljito, za izračun pravilen odmerek za vas. Zato bo zdravnik predpisal pravilno resveratrol odmerek glede na vaše zdravstveno stanje. Na splošno, ob nižji odmerek ta antioksidant dodatek v začetku, in postopno povečanje vnosa odmerka (če je potrebno) bo pomagal pri preprečevanju neželenih učinkov.

Kliknite tukaj za nakup Resveratrol iz uradna spletna stran


Search for Resveratrol Priporočenega Odmerka


Related Post :