Surse Naturale Resveratrol

Resveratrol, un antioxidant găsite în anumite plante (ca strugurii), se spune ca au diverse beneficii de sănătate. Du-te prin acest articol pentru o scurtă prezentare despre surse naturale de acest compus polifenolici. Ai putea să fi auzit despre conceptul numit “Paradox francez”, care se ocupa cu incidenţă scăzută a bolilor cardiace în poporul francez.

Conform acestei teorii, vin roşu este declarat a fi în spatele acestor risc mic de boli de inima la francezi, care urmeaza o dieta bogata in grasimi saturate.

Studii ulterioare a sugerat că este prezenţa de resveratrol în vin roşu, care este în spatele acestui fenomen. De atunci, resveratrol a fost un subiect fierbinte pentru diverse studii şi cercetări, aşa cum se spune că au numeroase beneficii de sănătate. In prezent, suplimente de resveratrol chiar sunt disponibile în piaţă. Deoarece nu există nici o dovadă solidă pentru efectele benefice ale acest compus, este întotdeauna mai bine pentru a merge pentru surse naturale resveratrol, mai degrabă decât folosind suplimente.

Click aici pentru a cumpăra Resveratrol de la site-ul oficial

Ce este Resveratrol?

Înainte de a începe cu surse naturale de resveratrol, este mai bine să aibă o idee de bază despre compus. Resveratrol este un antibiotic natural în anumite plante ca strugurii, crin şi eucalipt. Această substanţă este produs în plante ca o reacţie defensivă împotriva atacurilor bacteriene şi fungice.

Resveratrol este unul dintre phytoalexins, care sunt antimicrobiene substanţe produse de plante, atunci când acestea sunt atacate de bacterii sau ciuperci. Această substanţă este declarat a fi în spatele beneficiile pentru sănătate de vin rosu. În afară de reducerea riscului de boli cardiace, resveratrol, de asemenea, se spune ca au proprietati care pot preveni apariţia şi progresia cancerului. Se spune, de asemenea, pentru a avea anti imbatranire efectele.

Fiind un antioxidant, resveratrol poate reduce actiunea radicalilor liberi în organism, prevenind astfel mai multe boli, cum ar fi artrita, boala Alzheimer, etc. Această substanţă este, de asemenea, a spus pentru a avea efecte anti-inflamatorii şi se pretinde a fi bun pentru oameni cu rezistenta la insulina. Este, de asemenea, a susţinut că resveratrol naturala surse care nu poate fi mult eficientă în furnizarea de aceste beneficii de sănătate. Deci, resveratrol este acum comercializate ca un supliment nutritiv.

Acum este disponibil sub forma de pastile şi lichide. Cu toate acestea, utilizarea de suplimente de resveratrol este încă un mult subiect controversat şi dezbătut, ca efectele benefice ale aceste suplimente la om nu s-au dovedit. Deci, este întotdeauna mai bine să se recurgă la sursele naturale de această substanţă, pentru a culege beneficiile pentru sănătate resveratrol oferite de acest antioxidant natural.

Click aici pentru a cumpăra Resveratrol de la site-ul oficial

Surse naturale de Resveratrol

După cum sa menţionat mai sus, vin rosu este unul dintre cele mai bune surse de resveratrol. De fapt, strugurii care sunt utilizate pentru a face vinuri este cea mai bună sursă de resveratrol. Printre diferite tipuri de plante struguri, Vitis vinifera, labrusca şi muscadine strugurii sunt găsite a fi având un nivel ridicat de resveratrol. Chiar dacă, acest antioxidant este găsit în tulpini, rădăcini şi seminţe de plante, cea mai mare concentraţie de resveratrol este văzut în piele de grapefruit. Studiile arată că în apropiere de 50-100 micrograme de resveratrol pot fi găsite în 100 de grame de struguri piele. În caz de struguri roşii crude, resveratrol concentraţia este 0.24 şi 1,25 mg / ceasca.

Este de asemenea spus că struguri plantele care sunt cultivate în zonele cu climă rece, au un nivel ridicat de resveratrol, ca atacurile fungice sunt mai frecvente în astfel de condiţii climaterice. În comparaţie cu vin de struguri, sucului de struguri nu conţine cantităţi semnificative de resveratrol. În caz de vin rosu, resveratrol concentrare poate varia, pe baza de diferiţi factori, cum ar fi tipul de struguri, locul său de creştere, etc. Acesta poate fi în jurul 0.29 şi 1.89 mg într-un pahar de cinci uncie de vin roşu de spaniolă.

Alte surse naturale resveratrol sunt alune, care avea în jur de 75 micrograme per uncie. Alune fierte au o concentraţie mai mare a acestei substanțe, în comparaţie cu cele crude. Unt de arahide conţine cantităţi reduse dacă acest antioxidant – mg 0.13 pe ceasca. Chiar şi zmeură, mulberries, afine şi Merişoare sunt considerate surse naturale de resveratrol. În comparaţie cu afine, afine au mai mare concentraţie de resveratrol, dar, acestui antioxidant pot obţine degradate datorită gătit. De asemenea, pot fi găsite în seminţele de căpşuni. Resveratrol este, de asemenea, găsite în unele tipuri de arbori de pin şi molid şi japoneză troscot.

Deoarece nu există nici o garanţie pentru puritate, calitatea şi eficienţa de suplimente de resveratrol, este mai bine pentru a merge pentru surse naturale de resveratrol. Chiar la doza de resveratrol cu supliment nu pot fi corecte. Există unele speculaţii despre efectele secundare de suplimente de resveratrol. Dacă doriţi să utilizaţi aceste suplimente, cere avizul medicului dumneavoastră. În caz de surse naturale, consum moderat este recomandabil.

Click aici pentru a cumpăra Resveratrol de la site-ul oficial


Search for Surse Naturale Resveratrol


Related Post :