Természetes Resveratrol Források

Resveratrol, az antioxidáns található bizonyos növényeket (pl. szőlő), azt mondta, hogy különböző egészségügyi ellátások. Megy keresztül ez a cikk egy rövid áttekintést a természetes forrásai a polifenol vegyület. Lehet, hogy hallott a koncepció nevezett “Francia paradoxon”, amely foglalkozik az alacsony előfordulási gyakorisága, a szívbetegségek, a francia nép.

Ez az elmélet, mint egy vörös bor azt mondta, hogy, hogy az ilyen alacsony kockázatot a szívbetegségek, a francia ember, aki követi a diéta, amely gazdag a telített zsírok.

További vizsgálatok javasolta, hogy a resveratrol jelenlétét a vörös bor, amely mögött a jelenség. Azóta resveratrol volt egy forró téma, a különböző tanulmányok és kutatások, mint azt mondta, hogy számos egészségügyi előny. Manapság egyenletes resveratrol kiegészítők állnak rendelkezésre a piacon. Nincs szilárd bizonyíték a jótékony hatások, ez a vegyület, mint-a ‘ mindig jobban megy a természetes resveratrol források, mint a táplálékkiegészítőkről.

Kattintson ide vásárolni Resveratrol a hivatalos honlapja

Mi az a Resveratrol?

Megkezdése előtt a természetes forrásokból származó, resveratrol,-a ‘ jobb-hoz volna egy alap ötlet, a vegyület. Resveratrol egy természetes antibiotikum található egyes növények, mint a szőlő, a liliom és az eukaliptusz. Ez az anyag keletkezik a növények bakteriális és gombás támadások elleni védekező reakció.

Resveratrol az egyik a phytoalexins, amelyek antimikrobiális anyagok által termelt növények, amikor baktériumok vagy gombák támadja. Ez az anyag azt mondta, hogy mögött az egészségügyi ellátások a vörösbor. Csökkentésén kívül szív-betegségek kockázatát, resveratrol is azt mondta, hogy tulajdonságok, amely megakadályozza az előfordulása és a progresszió a rákos. Azt is mondta, hogy anti aging hatások.

Hogy egy antioxidáns, a resveratrol megfékezni a fellépés a szabad gyökök a szervezetben, megakadályozva ezzel a több betegségek, mint arthritis, Alzheimer-kór, stb. Ez az anyag is azt mondta, hogy van gyulladáscsökkentő hatása, és van igényelt-hoz lenni jó emberek inzulin rezisztencia. Is azt állította, hogy a természetes resveratrol források nem lehet, hogy sokkal hatékony, az egészségügyi ellátást. Szóval rezveratrol jelenleg értékesített mint étrend-kiegészítő.

Jelenleg kapható tabletta és folyékony formában. Azonban resveratrol kiegészítőkben használata még a sokat vitatott és ellentmondásos téma, mint ezek a kiegészítők, az emberek jótékony hatását nem bizonyított. Tehát még mindig jobb, hogy a természetes eredetű anyag, annak érdekében, hogy a resveratrol egészségügyi előnyöket kínált a természetes antioxidáns.

Kattintson ide vásárolni Resveratrol a hivatalos honlapja

Resveratrol természetes forrásai

Mint már említettük, vörös bor az egyik legjobb forrás a resveratrol. A szőlő, borok készítéséhez használt valójában a legjobb resveratrol forrás. Szőlő növények különböző típusú Vitis vinifera, labrusca és légyirtó szőlő találhatók, amelynek magas a resveratrol. Még akkor is, ha ennek az antioxidánsnak a szárak, gyökerek és magvak a növény található, a legmagasabb koncentráció resveratrol grapefruit bőr látható. Tanulmányok azt mutatják, hogy ezen a környéken: 50-100 mikrogramm resveratrol megtalálható a szőlő bőr 100 gramm. Nyers Vörös szőlő resveratrol koncentráció esetén 0,24 és 1,25 mg egy csésze.

Azt is mondta, hogy a szőlő növényeket, hogy a hideg éghajlaton, termesztett magas rezveratrol, mint gombás támadások gyakoribbak az ilyen éghajlati viszonyok. Mint a szőlő bor a szőlőlé nem tartalmaz jelentős mennyiségű resveratrol. Vörös bor esetén is, a resveratrol koncentráció változhat alapján különböző tényezők, mint a szőlő fajtája, a hely a növekedés, stb. Egy öt uncia pohár spanyol vörösbor 0.29 és 1.89 mg körül lehet.

Egyéb természetes resveratrol forrásai földimogyoró, amelyek mintegy 75 mikrogramm / uncia. Főtt földimogyoró van egy nagyobb koncentrációja, az anyag, mint a nyers is. Mogyoróvaj tartalmazza kis mennyiségben, ha ez antioxidáns – 0.13 mg egy csésze. Még vagy faeper, málna, áfonya és vörös áfonya tartják természetes eredetű resveratrol. Mint a fekete áfonya fekete áfonya van magasabb koncentráció, resveratrol, de ennek az antioxidánsnak kap lefokozott, főzés miatt. A magok eper is megtalálható. Resveratrol is megtalálható bizonyos típusú fenyő és lucfenyő fák és japán keserűfű.

Nincs garancia, a tisztaság, a minőség és a resveratrol kiegészítőkben hatékonyságát, mint-a ‘ jobb, hogy menjen a természetes eredetű resveratrol. Még biztosított a kiegészítés resveratrol adagolás nem pontosak. Vannak némely spekulációk mellékhatások resveratrol kiegészítőkben. Ha azt szeretné, hogy ezek a kiegészítők, kérje ki orvosa véleményét. Abban az esetben természetes forrásból is, mérsékelt fogyasztása ajánlatos.

Kattintson ide vásárolni Resveratrol a hivatalos honlapja


Search for Természetes Resveratrol Források


Related Post :