Terveyshyödyt Acai Marja

Viimeaikaiset tiedotusvälineissä Oprah Winfrey Show, Rachael Ray, ABC, NBC ja CBS osoittaa on mainostetut monista eduista acai. Ja lääkärit ja kuuluisuuksia enteillyt acai numero 1 Super ruokaa.

Erittäin runsaasti antioksidantteja, omega rasvahappoja, aminohappoja, kuitua ja muita ravintoaineita ovat syy tämä super-ruoka on niin paljon hyötyä. Yhteenvetona, tässä on vain joitakin niistä monista eduista acai marja auttaa:

 • Edistää laihtuminen
 • Lisätä energiaa ja stamina
 • Torjua sydänsairauksien, diabeteksen, syövän ja muiden tautien
 • Vahvistaa immuunijärjestelmää
 • Parantaa ruoansulatuselimistön
 • Vähentää ikääntymisen vaikutuksia
 • Parantaa Visio

Klikkaa tästä ostaa PureAcaiBerry kotisivut

Edistää laihtuminen

Acai on erittäin runsaasti kuitu- ja omega-rasvahappoja. Siinä on myös aimo annos aminohappoja, hiilihydraatteja ja vitamiineja. Nämä ravinteet on osoitettu:

 • tukahduttaa ruokahalu
 • vähentää kehon rasvan kertymistä
 • Boost Metabolia
 • lisätä energiaa ja stamina

Noin 40 prosenttia acai hedelmä on runsaskuituinen. Kuidun monia etuja. Koska kuitu on taipumus tehdä aterian tuntuu suurempi ja viipyä pidempään, se toimii luonnollinen ruokahalu suppressant. Ja koska se auttaa vakauttaa verensokeri, se auttaa pitämään energian tasoilla vakaampi ja korkeampi estämällä sokeri kaatuu. Tämä myös vähentää kehon rasvan kertymistä estämällä insuliini piikkejä, joka voi muuttua liikaa verensokeria rasvakudokseen.

Omega rasvahappoja, kuitua, aminohappoja ja vitamiineja acai voi myös osaltaan edistää aineenvaihduntaa. Ja auttaa parantaa aineenvaihduntaa, polttaa enemmän kaloreita — jopa levossa.

Yhdessä oikea ruokavalio ja liikunta, eri ravintoaineiden acai voi olla suuri apu, laihtuminen ja paremmin yleistä terveydentilaa.

Klikkaa tästä ostaa PureAcaiBerry kotisivut

Lisätä energiaa ja Stamina

Acai on tullut kuuluisa brasilialainen jujutsu taistelijoita, alkuun surffaajien ja muut urheilijat kyky lisätä energiaa ja lisää kestävyyttä. Legendaarinen jujutsu taistelijat Carlos ja Royce Gracie käyttänyt acai kuljettamaan niitä useita UFC ja muut kilpailut. Ja 6 kertaa maailman mestari surffaaja Kelly Slater acai tärkeä osa hänen ruokavaliota. Jos maailman luokan urheilijat käyttää acai lisäämään energiaa ja kestävyyttä kilpailua, se varmasti auttaa omaa koulutusta tai käyttää kuuri. Ja enemmän energiaa on, sitä enemmän kaloreita poltat harjoitteluasi.

Oikea yhdistelmä ravinteiden syönyt säännöllisesti auttaa pitämään korkea energiataso. Ja runsaasti hiilihydraatteja, proteiineja ja terveellisiä rasvoja acai polttoaine toimintaa samalla runsaasti kuitua auttaa säätelemään verensokeria ja pitää energian tasoilla suurempi enää.

Torjua sydänsairauksien, diabeteksen, syövän ja muiden tautien

Ehkä yksi tärkeimmistä syistä, että acai on pidettävä numero yksi Superfood johtuu ravinteita, joka auttaa ehkäisemään sairauksia ja edistää kansanterveyttä. Acai sisältää antioksidantteja, omega rasvahappoja, muita hyviä rasvoja ja kuitua sisältäviä elintarvikkeita keskittymät. Ja näitä ravintoaineita voi vähentää riskiä sydänsairauksien, syövän, diabeteksen ja muiden sairauksiin. Esimerkiksi runsaasti antioksidantteja on ajatus auttaa estämään Alzheimerin, Parkinsonin, rappeutumissairauksien, nivelreuma ja muut sairaudet.

Runsaasti kuitua ja beta-sitosteroli voi alentaa veren kolesterolia. Kuitu auttaa myös laskeudu glukoosipitoisuutta, jotka voivat auttaa ehkäistä diabetesta. Ja öljyhappo ja omega 9-rasvahappo, joka on tärkein osa, oliiviöljyä, voi alentaa verenpainetta. Viime Floridan yliopiston tutkimus on jopa yhteys kulutus Acai leukemian ehkäisyyn! Suuria pitoisuuksia ravinteita, joka auttaa torjumaan monien sairauksien, on helppo nähdä, miksi acai on monien mielestä olla numero yksi super ruokaa.

Klikkaa tästä ostaa PureAcaiBerry kotisivut

Vahvistaa immuunijärjestelmää

Immuunijärjestelmä suojaa tautien ja taudinaiheuttajien, kuten virusten, bakteerien ja loisten käyttämällä mekanismeja kuten entsyymejä, hyvät bakteerit, proteiinien, solujen, elinten, kudosten, jne. Runsaasti antioksidantteja ja muita ravintoaineita acai Berry auttaa vahvistaa immuunijärjestelmää edistämällä mekanismeja, jotka suojaavat taudinaiheuttajien terve-toiminto.

Parantaa ruoansulatuselimistön

Kuitupitoinen, entsyymejä ja muita ravintoaineita acai voi ei vain auta vähentämään sydänsairauksien alentaa veren kolesterolia ja vakauttaa verensokeri, mutta ne myös tukea ruoansulatuskanavan toimintaa. Entsyymit voivat tukea sulatukseen. Ja kuitu auttaa ehkäistä peräpukamat, ärtyvän suolen oireyhtymä ja ehkäistä tai lievittää ummetusta. Kuitupitoinen acai voit varmistaa saat suositeltavasta päiväannoksesta kuitua ja auttaa säilyttämään terveen ruoansulatuskanavan.

Klikkaa tästä ostaa PureAcaiBerry kotisivut

Vähentää ikääntymisen vaikutuksia

Lisäksi, auttaa estämään sairauksia, runsaasti antioksidantteja acai voi auttaa vähentämään ikääntymisen vaikutuksia. Minimoimalla vahinkoa soluja vapailta radikaaleilta, antioksidantit voivat estää ikääntymisen aiheuttamaa oksidatiivista stressiä, koska normaali kehon toimintaan vaikutuksia (esim. käyttää) tai ulkoisista syistä kuin auringon vaurioita, torjunta, epäpuhtauksien, tupakansavun, jne. Esimerkiksi E-vitamiinin ja muiden antioksidanttien ajatus auttaa estämään ihon vaurioita auringolle ja muiden syiden vuoksi.

Parantaa Visio

Antosyaanit ja muiden antioksidanttien kuten vitamiini uskotaan parantaa Visio eri mekanismien kautta. Itse asiassa toisen maailmansodan Britannian hävittäjälentäjien ajateltiin saada lisää Pimeänäkö kautta suuria määriä mustikka saanti. Myöhemmin nutritional analyysi syynä näön parantaminen Antosyaanit ja muita antioksidantteja. Ja vanhan sanonnan, että porkkanat (korkea vitamiini ja muita antioksidantteja) voi parantaa Visio voi olla jotain siihen.

Klikkaa tästä ostaa PureAcaiBerry kotisivut


Search for Terveyshyödyt Acai Marja


Related Post :